2777
2789
عنوان

یه خاطره از چهارشنبه سوری😂😂😂

380 بازدید | 17 پست

بچه ها خدایی بابام هیچوقت نذاشت چتارشنبه سوری بیرون بریم ولی راهنمایی ک بودم یکی از این ترقه موشکیا خریده بودم بعد زنامون همیشه میان تو کوچه بسط میشینن خیلی فضولی ادمو میکنن منم رفتم پشت بوم روشن کردم ترقه موشکیه شوت شد رف بالا سرشون ترکید

انقد یا حسین و نفرین کردن بعد من از ترس اومدم از وسایل بیام پایین بابام گف فلانییییی گمشو پایین از رو وسایل خوردم زمین،فک کنم همشون فمیدن کار منه😜😜🤣🤣

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست ؟ ملاقه میزنن بهم ؟

ی چادر میندازن روی سرشون ک صورتشون دیده نشه

شناخته نشن

بعد ی ملاقه میگیرن دستشون در خونه ها زنگ میزنن طرف ک میاد دم در ی چیزی میزارن تو ملاقت

حالا پول شکلات تخم مرغ نخود کشمش ....

مثلا قدیمیا میگگفتن برکت ساله جدید

🤣🤣🤣

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه بار هم یه کاری کردم، هنوز عذاب وجدان دارم. چند سال پیش، با ماشین برادرم ، میرفتیم و ترقه مینداختیم پیش گربه ها. طفلکی ها چند متر میپریدن تو هوا و مثل اسب می دویدن

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم مبارزه کردم و همون شکم رو پاره کردم و به صورت سزارین از طوفان بلاها به سلامتی بیرون اومدم.