2777
2789

من تازه فارغ التحصیل شدم خودمو کشتم کار پیدا کردم یه عنوان کارمند تقریبا ده روز هست که میرم پایه حقوقش ۱۰ میلیونه🥲 رشتمم مهندسیه دانشگاه دولتی بودم با معدل بالا

کلی هم نرم افزار تخصصی از رشته ی خودم یاد گرفتم ولی خب استخدامی برای رشتم نیست

هر آگهی ای رو نگاه میکنم زده حقوق وزارت کار

میدونم خیلی خیلی کمه ولی میخوان بدونم چطور برای شما حقوق ۵۰ تومن عادیه ؟ ما شرکت نفتی های فامیلمون ۵۰ میگیرن که خیلی پولدارن

بخدا میام اینحا افسرده میشم

...

چون سابقه کار نداری

با ۵ سال سابقه به همین حقوق ۵۰ رسیدن خیلی راحت تره

من تهرانم 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خب سابقه کار دارن 

خواهرای من ده سالی سابقه دارن حدود چهل میگیرن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر کسایی که این حرفو میزنن و میگن ماهی صد تومن حقوقمونه و ماهی ۵۰ تومن فقط خوراک تاپیکاشو چک‌کنی هفته قبل دنبال کالا برگ دهک ۱ تا ۳ بودن.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

چون سابقه کار نداریبا ۵ سال سابقه به همین حقوق ۵۰ رسیدن خیلی راحت ترهمن تهرانم

اتفاقا جایی که کار مسکنم یه خانمی هست ۷ سال سابثه داره حسابداره

حقوقش ۲۲ تومنه

...

ببین پنجاه انقد زیاده که پوستت کنده میشه تا درش میاری

ولی انقد کمه که بزور کفاف یه زندگی معمولیو میده تازه اگه طرف خونه و ماشین داشته باشه و سالم باشه خرج دوا دکتر نباشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

قدر بدون که کار داری و حقوقت هم خوبه برای خودت 

پنجاه میلیون کم نیست برای خیلیا اما در واقع زیاد حساب نمیشه با این تورم 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚