2777
2789

می‌شناسیم همو رفت آمد داشتیم .

۲۴ سالشه 

خونه داره

ماشینم داره 

دانشگاه نرفته 

سربازی رفته 

درآمد داره .ولی شغل دولتی اینا نداره .

قیافه نداره .

دیروز ب ی بهونه الکی خیلی الکی😑این همه راه   اومده بود در خونه ما دنبال ب چیزی ک من مطئنم ب هیچ کاریش نمی اومد 😆و میدونست من خونه تنهام .میخواس مثلا  من برم دم در و توی عمل انجام شده بزاره  . از قضا دختر کوچولو همسایه مون همینجا بود گفتم برو دم در بهش بده خودم نرفتم ..

دو سه سال ازم  بزرگتره ..

این بدرد میخوره ب نظرتون ؟ 

بدم ازش نمیاد ولی خوشم هم نمیاد 

در آستانه ۲۶ سالگی إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئًا وَلَكِنَّ النَّاسَ أَنْفُسَهُمْ 🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽زت متنفرم تا قیامت آرزوی مرگتو دارم .ولی مردنت ی درده زنده موندنتم صد درد .تا قیامت تنفر دارم ازت .کاش بدونی هر رور ک صداتو می‌شنوم چ زجری میشکم .تنفر دارم ازت .ای کاش برم ی جایی ک هیچ وقت تورو نبینم .بی ارزش ترین موجودی ک میشناسم تویی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی از نظرت زشته باهاش وارد رابطه نشوچون قرار نیست حس ته قلبت تغییری کنهالکی عذاب ندید خودتونو

زشت نیس اونقدر .نشه تحمل کرد

در آستانه ۲۶ سالگی إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئًا وَلَكِنَّ النَّاسَ أَنْفُسَهُمْ 🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽زت متنفرم تا قیامت آرزوی مرگتو دارم .ولی مردنت ی درده زنده موندنتم صد درد .تا قیامت تنفر دارم ازت .کاش بدونی هر رور ک صداتو می‌شنوم چ زجری میشکم .تنفر دارم ازت .ای کاش برم ی جایی ک هیچ وقت تورو نبینم .بی ارزش ترین موجودی ک میشناسم تویی 

خونه و ماشینو از جیب خودش داره یا باباش؟بنظر دوستت داره ولی وقتی به دلت ننشسته دیگه کاریش نمیشه کرد

باباش

با کسی که ازش خوشتون نمیاد که نمیشه یه عمر زندگی کرد

خب یکم ب چشم برادری و فلان  دوسش دارم چون از بچگی می‌شناسیم همو ولی خب برای ازدواج نمیپسندم