2777
2789
عنوان

دو تا پسر با اکلیل دارن تو محله میچرخن😤🧨

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 108 پست

وای اینجا هم انگار جنگ چقدر نفهمن😑

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کنارساحل چ اتیشی درست کردن چ ترقه هایی دارن میندازن صدای بمب دارن تو حیاط نشستیم‌صداش گوش ادم کر میک ...

کنار دریا چه رمانتیک😁😁

🌻Tʜɪɴᴋ ʙɪɢ, ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ, ᴀᴄᴛ ʙɪɢ, ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ..
من خودم هم کم مونده بود فیوز برق رو بترکونم چون منور رو بد گذاشته بودم😁

وای اصلا نمیدونم کدوم بی پدری اولین بار ترقه و نارنجک و چیزا خطرناک را قاطی مراسم چهارشنبه سوری کرد قدیم ی اتیش کوچیک بود و رسم قاشق زنی حالا شده جنگ و رعب و وحشت خدا ازباعث و بانیش نگذره تاقیامت تو جهنم بسوزه 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من امروز رفتم توپارکینگ میخواستم باماشین برم بیرون یه نارنجک بود بمب بود ترقه بود نمیدونم چه کوفتی ب ...

امروز اصلا نباید رفت بیرون

خودت درست میگیاکلیل نقره ای هست که با یه پودر دیگه قاطی میشه خیلی قابل اشتعال میشه

آره رنگش هم شبیه نارنجی صورتی هست

اره عزیزم اونقد شلوغه ازشهرهای اطراف اومدن چادر زدن الانم خونوادگی اتیش روشن کردن

نمیترسن چادرشون آتیش بگیره