2777
2789
عنوان

بین نامزدم و خودم و خانوادم گیر افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 47 پست
در نمیاره پیگه من عصبی بودم به خودم گفتم گوه خوردم به داداش تو که نگفتم

بله ب خودش گفته

ولی منظور حرفش این بوده ک چه اشتباهی کردم با شماها وصلت کردم.

زشته دیگه

زشت نیست؟؟؟

تا ازدواج نکردی طرف خانوادت باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رو یه تیکه کاغذ مهریه نوشتن فایده نداره. اگه وضعش خوبه باید بخره و ب نامت بزنه.اگه هم نهسکه مشخص کنی ...

سکه نمیزنه

این خونست فقط اونم من وارد زندگی بشم پول خودمو میگیره برام میخره

بدترین دعوا ها رو کردیم اما هیچکس نفهمید....

ما دوباره دعوای بدی میکنیم هر دوبار میره به خانوادش میگه خانوادشم زنگ میزنن بابای من که از خودش عصبانیه پاک اوضاع رو خراب میکنن.همدیگه رو هم خیلی دوست داریما منم باهاش دعوا زیاد میکنم ولی دو بار تا حالا حرفی بهش زدم رفته به خانوادش گفته

بی احترامی ای به داداشت نکرده آخه. به خودش فحش داده. جواب تلفن ندادن در وقت عصبانیت بی احترامی نیست. ...

گفته من گوه خوردم از شما زن گرفتم

به من زنگ نزن

منو هفت جدو ابادم گوه خوردیم

اینم بگم که حال روحی مناسبی نداشت چون با باباشم دعوا کرده بود

ما دوباره دعوای بدی میکنیم هر دوبار میره به خانوادش میگه خانوادشم زنگ میزنن بابای من که از خودش عصبا ...

من نمی فهمم چرا همه نامزدها عقد کرده هستند. دوران آشنایی چرا عقد می کنید آخه؟ 

با این آدم بری زندگی کنی که چی بشه؟ پدرتو درمیاره

ما دوباره دعوای بدی میکنیم هر دوبار میره به خانوادش میگه خانوادشم زنگ میزنن بابای من که از خودش عصبا ...

به نظرم قبل اینکه برید سر زندگی حتما مشاوره برید

همسرتون مدیریت بحران نداره

نمیشه که بحث میشه به خانوادش بگه بعدم عصبانی میشه احترام خانوادتو نگه نداره

جلوتر برید با این رویه به مشکل میخورید