2777
2789

من موهامو کراتین کردم امروز

بعد یادم رف اصلا چی گفت چجوری مراقبت کنم

فقد یادمه گفت شب ماسک مو بزنم بعد موهامو بشورم

شامپوهم بزنم یا نه؟

بعد اینکه ماسک زدم سشوار بکشم یا اتو؟

کلا چیکار باید بکنم ممنون میشم بگین🤍🫂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

زنگ بزن دوباره دقیق بپرس به اینجا اعتماد نکن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نگا برای موهای کراتین من خودم دو روز پیش کراتین کردم قبلا هم کراتین کردم اول باید حدود دو تا یه روز توی قرنطینه باشی یعنی اب به موهات نخوره  و کلن خیلی مراقب باشی بهد سه روز که رفتی حموم از شامپو های مخصوص استفاده کن سرتو بشون بعد موهاتو تو همون حموم نمشو با حوله بگیر ماسک بزن حواست باشه به ریشه موهات نخوره بعد بزار ۱۵ دقیقه رو موهات بمونه اومدی بیرون موهاتو نمشو بگیر کامل کامل کامل با باد گرم سشوار خشک کن اگر نم داشته باشه فر میوفته همین:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی😐

مراقبتی نداره حموم رفتنی شامپو بدون سولفات بگیر بزن بعدشم ماسک مو بزن بذار یه ربع بمونه رو موهات بعد ی جور بشور ک حداقل ۴۰ درصدش رو موهات بمونه از حموم هم در اومدی با سشوار موهات رو خشک ۱۰۰ درصد کن و هیچوقت نذار موهات خیس بمونه با آب داغ هم موهات رو نشور و اتو و بابایس هم به موهات نزن 

اگه هم تازه کراتین کردی تا ۳ روز حموم نرو 

تا ۳ روز موهات رو پشت گوشت ننداز

تا ۳ روز موهات رو با کش نبند

تا ۳ روز موهات آب نخوره

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

نگا برای موهای کراتین من خودم دو روز پیش کراتین کردم قبلا هم کراتین کردم اول باید حدود دو تا یه روز ...

عزیزم ماسک نباید رو مو بمونه 

تو حمو بعد شامپو ماسک زده میشه و ابکشی سطحی میشه جوری که 50درصد ماسک بمونه رو مو 

عزیزم ماسک نباید رو مو بمونه تو حمو بعد شامپو ماسک زده میشه و ابکشی سطحی میشه جوری که 50درصد ماسک بم ...

منم نگفتم موهاشو بعد ماسک کامل بشوره ولی باید ماسک حداقل ۱۰ دقیقه روی موهاش بمونه که جذب شه بعدش موهاشو یه جوری بشوره که ماسک کامل از بین نره

نگا برای موهای کراتین من خودم دو روز پیش کراتین کردم قبلا هم کراتین کردم اول باید حدود دو تا یه روز ...

مرسی عزیزمم

الان نشورم ینی؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
یعنی چی😐مراقبتی نداره حموم رفتنی شامپو بدون سولفات بگیر بزن بعدشم ماسک مو بزن بذار یه ربع بمونه رو ...

اخه انگار گفت شب ماسک مو بزن بعد بشور موهاتو 

چند روز گذشته؟

صب زدم عزیزم