2777
2789
عنوان

چندتا کیس ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 35 پست
اتفاقا دختر موفق و خوشگلیه ولی میگه تا نیومدن جلو منم وطیفه نیست متعهد باشم

من حرفم این بود که چرا یه دختر باید این چیزا رو ارزش بدونه و دنبال پسرا باشه ؟

مگه چی میشه که هیچ پسری تو زندگی یه دختر نباشه ؟

آسمون به زمین میاد ؟

اگه دوستت هدفش ازدواجه ، این راهش نیست که با چند نفر باشه 

نمیدونم دیگه چی بگم 🤷‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب وقتی پسره پیشنهاد رابطه جدی و ازدواج نداده چیکار کنه وایسه نگاه کنه

خب اصلا غلط میکنه وارد رابطه دوستی میشه... 

بره ازدواج سنتی بکنه

میدونی اگه یکی از اون پسرا بفهمه چه ضربه ای میخوره؟؟ کاش ادم ها ادم باشن نه حیوون

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

اتفاقا دختر موفق و خوشگلیه ولی میگه تا نیومدن جلو منم وطیفه نیست متعهد باشم

ببخشید موفقیتش تو. چیه؟؟ 

تو ده تا ده تا دوست پسر داشتن؟؟ 

مطمئن باش ادمی که اینجوریه یه چیز از این پسر میکنه یه جیز از اون پسر میکنه، اصلا کارشون همینه

یعنی تا جلو نیومدن من وظیفه ام نیست متعهد باشم؟؟؟؟ 

چرا نمفهممش خدااااااا یه رابطه به تعهدشه، مطمئن باش اون پسرا هم اینو میشناسن کت نمیگیرنش

همشون لنگه ی همن

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

ببخشید موفقیتش تو. چیه؟؟ تو ده تا ده تا دوست پسر داشتن؟؟ مطمئن باش ادمی که اینجوریه یه چیز از این پس ...

نه هم شاغله هم همه‌چیزش رو داره و توی کارش عالیه، اما توی رابطه میگه اکثر پسرایی که میرن سمتش واضح و جدی نمیگن بیا توی رابطه 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
نه هم شاغله هم همه‌چیزش رو داره و توی کارش عالیه، اما توی رابطه میگه اکثر پسرایی که میرن سمتش واضح و ...

همون که گفتمه پس

همشون لنگه ی هم خرابن😂بذار باهم خوش باشن

مشکلی ندارهمن دو تا خواستگارم همزمان اومدن با دوتاشونم همزمان حرف میزدم

😐😐😐😐

یعنی هی مطمئن تر میشم که داداشم نباید زن بگیره😐😐😐

مشکلی ندارهمن دو تا خواستگارم همزمان اومدن با دوتاشونم همزمان حرف میزدم

خوشبخت باشی عزیزم، انتخاب خوبی داشتی؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
آره، رابطه جدی و جنسی نه ولی با چند نفر بره بیاد اونا هم ندونن

از نظر اخلاقی درست نیست

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بسم الله الرحمن الرحیم😐😐

خودشو کار ندارم ولی این کارش کار خراباست

حالا میخواید بگید کارش خوبه دیگه خوددانید

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

خب وقتی پسره پیشنهاد رابطه جدی و ازدواج نداده چیکار کنه وایسه نگاه کنه

هیچکار بهم بزنه بره با کسیکه میخواد ازدواج کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😐😐😐😐یعنی هی مطمئن تر میشم که داداشم نباید زن بگیره😐😐😐

وا چه ربطی داره 

خواستگاری همینه دیگه باید انقد بری و بیای و حرف بزنی تا یکیو بتونی انتخاب کنی وقتی انتخاب کردی اونوقت باید متعهد باشی بهش وقتی هنوز انتخاب نکردی که مشکلی نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕