2777
2789
عنوان

چندتا کیس ازدواج

396 بازدید | 35 پست

اینکه آدم با چند نفر در ارتباط باشه چون با هیشکی اونقدر جدی نیست تا بتونه اونی که میخواد رو پیدا کنه خوبه؟ 

دوستم میگه وقتی کسی نیومده خواستگاریم منم نباید عمرمو پاش بذارم 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا بری پایین بیای اسمش خیانته

دوستتم با کمال احترام خرابه☺️

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

همزمان با چند نفر تو رابطه باشه ؟!!! 😐

آره، رابطه جدی و جنسی نه ولی با چند نفر بره بیاد اونا هم ندونن

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

یعنی من خانواده ی اینایی که گفتن خوبه رو پیدا کنم... 

چجوری بچه هاتون رو تربیت میکنید؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بالا بری پایین بیای اسمش خیانتهدوستتم با کمال احترام خرابه☺️

خب وقتی پسره پیشنهاد رابطه جدی و ازدواج نداده چیکار کنه وایسه نگاه کنه

آره، رابطه جدی و جنسی نه ولی با چند نفر بره بیاد اونا هم ندونن

😐😐😐 حالت خوبه ؟!! خب طرف رو رد کن بره بعد برو سراغ یکی دیگه 

چجوری روتون میشه همین چیزی رو بگید آخه ، الان یه نفر با خودتون این کار رو کنه خوبه ؟

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

عجب جامعه ای داریم !!!چرا انقدر آویزون پسرایید یه کم واسه خودتون ارزش قائل بشید

اتفاقا دختر موفق و خوشگلیه ولی میگه تا نیومدن جلو منم وطیفه نیست متعهد باشم

طرف رو رد کنه خب 🙄

کیس خوبین، یکی پولداره، یکی خارجه، یکی دکتره به همشونم میگه دوستامن