2777
2789
عنوان

امسال تقریباً هرروز دانشگاه گریه می‌کردم💔معنای حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 94 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم وقتی تجربی رو ول کردم توی فاز شما بودم ولی الان که وکیل شدم میگم خوب به درک /=

من نتونستم قشنگم 

دلیلشم اصلا بدی حقوق نبود ها 

صرفا روحیات و شخصیت خودم بود 

حتی یه آدم رهگذر منو میدید می‌گفت دانشجوی چی هستی میگفتم حقوق تعجب میکرد 

اتفاقا خیلی با سال آخری ها یا بچهای وکیل هم صحبت کردم تهش خودشون گفتن واقعا معلومه علاقه نداری پس بهتره برگردی به کنکور تا هرزمان که قبول بشی 

دیگه این راهو انتخاب کردم ...

قسمت من نبود ولی مطمینم شما یه وکیل موفق میشی 😍

یه سر به کانال سیب ترش بزن

تعداد زیادی بودن که رشته شون رو ول کردن یا سنشون زیاد بود یا حتی معلم بودن ولی دوباره کنکور دادن برای پزشکی و دندون

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

فقط به یه مورد حواست باشه اینکه واقع بین باش 

تو دیر شروع کردی برای کنکور و امکانش خیلی زیاده که امسال نشه اونچیزی که میخوای 

پس از الان با خودت طی کن بگو امسال رو دارم بابت کسب تجربه کنکور میدم و هدفم سال آینده است به بقیه هم بگو که ذهنشون آماده باشه 

اگر همت خودت و خواست خدا بود و شد اونی که میخوای فبها 

اگر یک‌درصد نشد به هم نمیریزی چون از قبل ذهنت آماده هست 

خواهشا این حرفمو جدی بگیر 

امیدوارم زودی برسی به  خواست دلت  

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

ببین همه چی قسمت سرنوشت من عاشق مهمانداری هواپیما کلا پرواز بودم الان سر از علوم پزشکی درآوردم خودم وسط کلاس میگم من اینجا چیکار میکنم درکت میکنم

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

منم وقتی تجربی رو ول کردم توی فاز شما بودم ولی الان که وکیل شدم میگم خوب به درک /=

آفرین ان شاءالله که موفق باشی  مهمه که چه شغل و جایگاهی داری اما مهمتر اینکه که توی شغلت موفق باشی 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
تو این چن سال که دانشگاه میرفتین از درس های دبیرستان دور بودین یا کلا هرسال رو کنکور میدادین و میخون ...

نه دور دور که صفر باشم نه هم خوب ، یچیزایی یادمه ولی گنگ

پارسال ندادم عزیزم 

فقط از خدا میخوام ب آرزوهای قشنگت برسی و هر روز موفق تر از دیروزت بشی برای دختر من اگر دوست داشتی دع ...

مرسی عزیزدلمم چشم حتما ایشالا گل دختر شما هم امسال خانوم دکتر میشه و دل مامان گلشو شاد می‌کنه 💖