2777
2789
عنوان

امسال تقریباً هرروز دانشگاه گریه می‌کردم💔معنای حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 94 پست
قربونت برم چشم منم اصرار پدر بود وگرنه میل خودم نبود اما خب مزیتش همین تلنگر بود مرسی از اینهمه لطفت ...

میدونی بهترین کار کردی رفتی من همش ب خودم میگفتم کاش میرفتی حداقل تلنگر میخوردم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون تو برم من که انقدر خوش قلبی با تمام وجودم ممنونم ازت و انشاالله که خودتم موفق میشی خانوم معلم ...

عزیزی گلم خواهش میکنم ولی من معلمی رودوسندارم بابدختی میخونم رشتم حقوقه وعاشق وکالت بودم ولی نشد😂

میدونی بهترین کار کردی رفتی من همش ب خودم میگفتم کاش میرفتی حداقل تلنگر میخوردم😭

تلنگری که آدمها میخورن فرق داره عزیزم برای من رفتن به چیزی بود که ازش بیزار بودم برای تو هم احتمالا روزای سختی که توی خونه و پشت کتابا میگذرونی 

بهترین تلنگرین همینه که بدونی حالا که چندسال و از دست دادی از جوونیت حیفه نشه چیزی که میخوای 

من مدرکمم نمی‌گیرم تابستون انصرافم رو قطعی میدم از رشته ام چه امسال قبول بشم چه نشم پس فرقی با تو ندارم 

هر مسیر متفاوته 

تو هم الان به خودت همین تلنگرو بزن که سال دیگه همینموقع عید درگیر کتابا نباشی!

این برای خودمم تلنگره چون عید تک و تنهام دور از خانواده...

عزیزی گلم خواهش میکنم ولی من معلمی رودوسندارم بابدختی میخونم رشتم حقوقه وعاشق وکالت بودم ولی نشد😂

پس من بد متوجه شدم عزیزم ببخشید 

انشالله همونی که میخوای برات بشه و توش موفق بشی جان دلم😍

قربونت برم عزیزم من از ته قلبم حسم بهم میگه ک بهش میرسی شک نکننننن اراده ت و این ک نتونستی ولش کنی ق ...

فدای تو خوش قلب مهربونم 

چقدر جملاتت به دلم نشست عزیزم😍

مرسی ازت ایشالا تاپیک قبولی خودت💖

بشین دوباره بخون که پزشکی بیاری حسرت میشه بعدا برات

همین کارو میکنم عزیزم 

من خیلی درگیر سن بودم یمدت 

میگفتم دیره 

ولی دیگه اینبار اشتباه نمیکنم و تا هرزمان که شده تلاش میکنم تا بشه