2777
2789
عنوان

نی نی سایت چ قدر داغون شده حتی نمیتونی دردودل کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 73 پست
سلام عزیزم کسانی که اینجا هستند هویت ،سن، وضعیت مالی، سطح خانوادگی و...شون مشخص نیست. خودت را به ...

درسته

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیکت رو دیدم، اکثر افرادی که تو وضعیت مالی بدی هستن نسبت به بقیه رفتارهای تهاجمی دارن، باید نادیده بگیریشون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دقیقا 

آدم مریض تو این سایت زیاده 

همانطور که آدم های با درک و شعوری هم پیدا میشن 

این آدم های مریض هم زیادن 

من یه تاپیک زده بودم 

تاپیکم هم خیلی معمولی بود چیز عجیبی هم توش نبود 

حالا بعضیا یه جوری باهام صحبت میکردن و رفتار میکردن که انگار من کلا دارم اشتباه زندگی میکنم و خدا اشتباهی منو آفریده 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وای رفتم خوندمواقعا ناراحت شدمخدا از اینجور آدما نگذره چه راحت دل میشکنن😑

حالا فرض کن ما با همچین افرادی توی یک جامعه ایم

افرادی ک نمیدونیم چیا توی ذهنشون میگذره

میگم چرا بعضیا فک میکنم ما نمیتونیم مث خودشون رفتار کنیم و جوابشونو بدیم 

مثلا تاپیک های قبلیشونو نمی‌بینیم یا زبون نداریم ؟🤔

یا هم شعور داریم مشکل یه نفرو نمیریم از تو تاپیک هاش پیدا کنیم بکوبونیم تو صورتش ک عقده گشایی کنیم برعکس اونا 🤧

می‌تونستم هر کسی رو دوست داشته باشم اگه دوست داشتن اونو تجربه نکرده بودم ..

منم تاپیک زدم یه نفر گفت چرا شما عروسا به مال پدرشوهر چشم دارید😐حالا من نوشته بودم که پدرشوهرم فوت شده،معمولا زنده باشه اینو میگن فوت کرده باشه که میشه مال خود آدم،در مورد خواهرشوهر مادرشوهرم گفتم یه عده اومدن گفتن حسود و.... خلاصه فهمیدم عین خواهرشوهرم تو سایت زیاده 

من از سال۹۴اینجاماوایل خوب بود ولی ازیجایی به بعد شد بدترررررررین جا برای درددل ازبیرون گود نشستن فق ...

من بعضی تاپیک های قدیمی رو ک می‌بینیم 

این قدر با احترام و قشنگ باهم صحبت میکنن ک واقعا قابل مقایسه با الان نیست

عزیزمن

شما همین الانشم با این تاپیکت داری تیکه و کنایه و‌.. میکنی و شایدم میخوای اون کاربر رو بد جلوه بدی به بچها

منتها من خوندم تاپیکتون رو بله گفتارشون تند بود ولی شما خودت بدتر کش دادی که

حالا یه آدم دلش پره تو چرا اینقد خودتو رو به رخش میکشونی؟ 

درضمن ان شالله هیچوقت روی بد زندگی و سرنوشت رو نبیبین و اوضاعتون بهبود پیدا کنه♡

5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  ""خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

حقیقت اینه که شکاف طبقاتی با خودش نفرت میاره انگار ادما از هم طلبکارن و انگار فکر می کنن حقشون تو جیب یکی دیگه س

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

چون نینیار بَمِرد ه 🤐

هر کی هر چی لایق خودشه میگه کسیم نیست جمعشون کنه

الان میان من بینوا رو تعلیق میکنه😑

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

میگم چرا بعضیا فک میکنم ما نمیتونیم مث خودشون رفتار کنیم و جوابشونو بدیم مثلا تاپیک های قبلیشونو نمی ...

دقیقا

من هیچ وقت شخصیتم اجازه نمیده  همچین کاری کنم

با اینکه اون طرف بهم توهین کرده