2777
2789
عنوان

شکایت پزشک قانونی

119 بازدید | 5 پست

شکایت کردم از شوهرم کتکم زده الان خونه مامانمم کی براش نامه مفرستن از طریق داد گاه ۲۵ همین ماه بوده.

ویک نامه دادن بهم که بعدازسه هفته برم دادگاه ..

یعنی بعداز اون پی گیری میشه لطفاً راهنمایم کنین خواهش میکنم 

🌴یارخوب داشتنم ارزوست

خود دادگاه ارجاع داد پزشکی قانونی؟

تعیین شعبه و وقت دادرسی شده؟

🔴به دلیل مشغله های درسی و کاری و زندگی چند ماهی نیستم 🟢 اگر سوال کردید و جواب ندادم به حساب بی معرفتیم نذارید چون نبودم که جواب بدم 🔵 انشالله وقتی سرم خلوت شد هر پنجشنبه سوالات حقوقی جواب میدم🟣صرفا تاپیک های قبلیم رو دوباره میفرستم که دیگران استفاده کنن(دعا بفرمایید)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خود دادگاه ارجاع داد پزشکی قانونی؟تعیین شعبه و وقت دادرسی شده؟

اره خود دادگاه ارحام داده رفتم معاینه شدم ...گفت سه هفته دیگ برو دادگستری حالا می‌خوام بدونم کی برایی اون پیامک میره؟؟؟

شما چیزی راجبش میدونید

🌴یارخوب داشتنم ارزوست

اره خود دادگاه ارحام داده رفتم معاینه شدم ...گفت سه هفته دیگ برو دادگستری حالا می‌خوام بدونم کی برای ...

اون اکانتم تعلیق شده با این اکانت جواب میدم

بعد از اینکه پزشکی قانونی نظر داد و به دست دادگاه رسید یه ابلاغ میره برای خوانده که نظریه رسیده و بیا شعبه نظر رو ببین و اگر خواستی اعتراض بزن و مهلت اعتراضش هفت روز هستش بعد از هفت روز دو حالت داره ؛ یا سه روز قبل از جلسه دادرسی براتون ابلاغ میاد برای تشکیل جلسه یا ابلاغ نمیاد و بعد از پایان اون هفت روز قاضی با استناد به نظر کارشناس رای میده و جلسه ای هم تشکیل نمیشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه