باور دارم خدایی وجود داره که از هر قدرتی برتره و بسیار مهربونه و بهترین پشت و پناهمه، فارغ از اینکه کدوم دین چی درباره خودش و مقرراتش گفته دارم این حرفو میزنم.
اما همسرم نه
میگه اگه وجود داره و قدرت برتره چرا اینهمه آدم بیگناه باید زجر بکشن تو جنگ ها و تو هزار چیز دیگه
حس بدی میگیرم از حرفاش اما نمیتونمم باهاش بحث کنم. نمیدونم چه کنم
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اين عقايد برازقبل ازدواجه منم دقت نكردم متاسفانه همسرم ادم خوبيه به بقيه و نيازمنداهم خيلييييي كمك م ...
بابای منم فطریه نمیده
از پایه و اساس از دین متنفره
تا الانم هیچ اتفاقی واسمون نیوفتاده😎
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
اگر اینجوری که ایشون میگن باشه که پس چرا خدا اینقدر پیامبرا و اماما رو هم توی سختی قرار میداد...
اساس این دنیا به رنج و خوشحالی هاش هست،بشر توی سختی هست که رشد میکنه وگرنه اگ غیر این بود که اصلا خلقت شکل نمیگرفت...چون همه تو رفاه فقط میخوردن و میخوابیدن
زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱