زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ازمجردی از ۱۶سالگی کارکردم ازوقتیم ازدواج کردم دوباره یه ماه بعد عروسیم کارکردم دیدم ۱۲ساله دارم کارمیکنم ی قرون تو جیب خودم نمیره مجردی خرج خونه بابام میشد متاهلی خرج خونه زندگی درحالی ک ن بابام دلسوزم بود ن شوهرم شوهرم خیالش راحت بود من میرم سرکار کرایه خونه اینامیدم اون پولای خودشو ب عشق و حال خرج میکرد منم دیگه نرفتم نشستن خونه بچمو اوردم گفتم چرا اوج جوونیمو تباه کارکنم درحالی ی قرون پس اندازندارم.
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون