2777
2789

یه دختره رو یه پسری کراش بود دوستمه بعد رفته بود بهش گفته بود که اره من ازت خوشم میاد اینا

این داستان مال دو سال پیشه من دیگه ازون موقع خبری ندارم از دختره گوشی هم نداشت بخاطر خانوادش 

حالا پسره نامزد کرده امروز یکی از دوستاشو دیدم بهم گفت

نمیدونم حالش الان چطوره نگرانم یکم همون موقع هم بهش گفتم چراا رفتی گفتی ولی حالا نگران خودشم که چطور قراره کنار بیاد فقط دارم خدا خدا میکنم تو این مدت که ندیدمش از سرش افتاده باشه

پسره بی لیاقت میدونم اونم حق انتخاب داره ولی الان ناراحتم بروم نیارید 

بله توپیدی!!!! ریپلای اولت!

مردم هیچی نمیگن به همون دلیلی که تو چیزی نمیگی!

بله حمایت کردم از چهارشنبه سوری چون راه شما این بود که بریم بشینیم سر جامون!

گفتم برقصی یا نرقصی چه تفاوتی تو این آشفته بازار ایجاد میکنه؟

یکی گفته مردم باید اعتراض کنن گفتم خودت اعتراضکردی میگی نه من تو خونم نشستم!!!!!! گفتم خب فایده ش؟؟؟ نشستی تو خونت چه فرقی با رقصیدن داره؟ چراگفتی مردم اعتراض کننولی خودت بشینی تو خونت! جوون مردم کشته شه تو تو خونت بشینی! همیشه توقع از بقیه! مردم فلان کنن مردم بهمان کنن خودت چه گام مثبتی برای مهار گرونیا برداشتی؟! هیچی!

بدونن متوجهیم؟ یعنی نمیدونن؟

چند سال پیش که اعتراضات شد متوجه شدن که الان با تو خونه نشستن بشن؟؟

چرا انقد ناپخته نظر میدین؟؟؟

بله توپیدی!!!! ریپلای اولت!مردم هیچی نمیگن به همون دلیلی که تو چیزی نمیگی!بله حمایت کردم از چهارشنبه ...

حرفی ندارم چون کاری نکردم 

دلیل حرفمم یا به قول شما توپیدنم این بود چون یسری مردم حتی تو مجازیم طرفداری میکنن و این موضوع با این یکی و شما به دلیل عصبانیتم قاطی شد

دیگه تا خودمم نرفتم تو میدون در این باره چیزی نمیگم باشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله توپیدی!!!! ریپلای اولت!مردم هیچی نمیگن به همون دلیلی که تو چیزی نمیگی!بله حمایت کردم از چهارشنبه ...

ذهنم درگیر شد و ناراحتم 

ولی اره کسی که کاری نکرده نباید بگه مردم هیچی نمیگن الان یاد پست های قبلیم تو فضای مجازیم افتادم واقعا به چه جسارتی وقتی خودم تو خونم انتظار دارم بقیه برن؟

سیلی بدی بود که امروز به صورتم خورد 

اینم یه کار بدون فکر و خودخواهانه بود برام که به چشمم نیومد تا الان