2777
2789
عنوان

مهمون خودش رو دعوت کرد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3960 بازدید | 180 پست
اصلا نمی‌خوام کلا بیان عادت کرده پرو خانم اینجور بهشون گفتیم خودش یه تاریخی رو تعیین می‌کنه بیاد🥲

ی تاریخ تعیین می‌کنه بگید ما اون روز نیستیم، ده بار هم تاریخ تعیین کرده شما بپیچونید، والا زن دایی ارزش این رو نداره که بخاطرش سختی بکشید 

من ی خواهر شوهر دارم، تقریبا این مدل هست 

ی بار عروسی بودیم، رقصید مامانش اینا بهش شاباش دادن، برگشت به من گفت شاباش بده 

گفتم پول نقد ندارم و لبخند زدم

چندبار حرفش رو تکرار کرد، با صدای بلند که مثلا من از روو برم، منم هربار لبخند زدم 

گفت نقد نداری شماره کارت میدم، گفتم باشه بنویس، جدی جدی ی خودکار آورد بنویسه، من دیگه جوابش رو ندادم، فک کن سر میز چندنفر بودیم همه هم اقوام همسرم، داشت با هام حرف می‌زد من رووم رو کردن اونور 

هرچی پرررو بود من پررو تر شدم، کاملا هدفش این بود جلو بقیه بگه که آدم توو رودروایسی شاباش بده 

حالا مهمه نیست، نهایتا آدم 50 تومن شاباش میده، اما چون کارش زوور داشت کاملا از خودم راضی بودم که مثل خودش پررویی کردم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما هم مدام زنگ بزنید بگید یه شب مارو افطار دعوت کن می‌خوایم بیایم خونتون .بلکه از رو بره مثل خودش رفتار کن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
همرو علیه ما می‌کنه ،بهمون حمله میکنن روانیا

اولین مقصر این رفتار همون ننه جونه ک زیادی رو داده

ولی خب برا درست شدنشون یه باره و یه دفعه هم درست نمیشن زمان میبره باید کوتاه نیاین

هر چی هم همه علیه تون باشن

نمیخوان ک نون و آبتون رو بدن

ب درک ک همچین کسانی قهر باشن

دردسرتون کمتر

باشم قطع رابطه میکنم با ادمی که در این حد پروعه

ما ک نمی‌ریم اون میاد😵‍💫

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

پا شید برید بیرونبیان ببینن نیستید

بخدا این کارم کردیم،با ناراحتی قطع کردن چندروز بعد دوباره...

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

ی تاریخ تعیین می‌کنه بگید ما اون روز نیستیم، ده بار هم تاریخ تعیین کرده شما بپیچونید، والا زن دایی ا ...

زندایی و دایی همرو علیه ما میکنن

من ی خواهر شوهر دارم، تقریبا این مدل هست ی بار عروسی بودیم، رقصید مامانش اینا بهش شاباش دادن، برگشت ...

اره بخدا،ببین یه شام این حرفارو ندارن اما راه نمی‌ده بریم ،تند تند میان آدم زورش میاد 

شما هم مدام زنگ بزنید بگید یه شب مارو افطار دعوت کن می‌خوایم بیایم خونتون .بلکه از رو بره مثل خودش ر ...

خودش گفته من ماه رمضون کشی رو دعوت نمبکنم

وااای خاستی بگی‌دم عیدی بتمرگ‌اه

من ک خیلی عصابم خورد شد🥺💔

تاریخ تعیین کرده هفته دیگه تلپه خونمون

اولین مقصر این رفتار همون ننه جونه ک زیادی رو دادهولی خب برا درست شدنشون یه باره و یه دفعه هم درست ن ...

آخه اینطوره که هی زنگ میزنن و بهمون چیز میگن

حتی ریش سفید فامیل رو واسطه میکنم و علیه ما😳

زندایی و دایی همرو علیه ما میکنن

ببین اسی 

یا میخوایی دعوت کنی یا نمیخوایی 

اگر میخوایی دعوت کنی که برو دعوت کن دیگه هی بهونه نیار 🤣

اگر نمیخوایی دعوت کنی هزارتا راه ملت بهت گفتن و در مجموع راهش اینه که عین خودشون پررو باشی و عواقب‌ش رو بپذیری 

دیگه راهی نداره که شما دعوت نکنی، اونا هم بپذیرن و در کمال خوبی و خوشی همه چی ختم به خیر بشه 

معجزه هم رخ نمیده 

یا دعوت کن 

یا مثل خودش پررو باش و بعد اگر بحثی شد و... آمادگی مقابله با اون بحث ها رو هم داشته باش 

ما هم نمیدونیم که ماجرا از اول چی بوده، الان شاید شاید شاید (من قضاوت نمیکنم پس نیاز نیست این مثال من رو توضیح بدی) شاید برای مثال زان داییت هم الان تاپیک زده خواهر شوهرم میاد شهر یک هفته خونه ما میمونه الان ما رفتیم شهرشون بهش، گفتیم دعوت کن، دعوت نمیکنه و... 

خودت بهتر میدونی، اگر واقعا لایق دعوت نیست، به خودتون احترام بذارید و دعوتش نکنید اگر هم لایق هست به ایشون احترام بذارید و دعوت کنید

آخه از موقعی ک ازدواج کرده هرماه چندبار خونمون بوده و ما کلا یکبار برا پاکشا رفتیم دیگه راه نداد هر ...

من بودم دقیقا همین حرفها رو به خودش میزدم و قطع رابطه میکردم

به جهنم که ناراحت میشن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫