2777
2789
عنوان

مهمون خودش رو دعوت کرد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3960 بازدید | 180 پست

بعضیا چقدر عقده ای بیمار و مریض و بیشعور و بی شخصیت هستن و خیلی رک میگم عزیزم من باشم درب خونمون رو باز میکنن مجدد میکوبم تو صورتش و هیچوقت حتی اگر پاشنه خونمون رو از جا بکنه صد دفعه زنگ در و آیفون رو بزنه برنمیدارم از بی زبونی و سادگی خودتونه متاسفانه...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببخشید این دیگه سوال پرسیدن ندارهتا شما دعوت نکنید که اون نمیاد خونتون !شما هم زیر بار حرف زور نرید ...

😂😂😂

اون خودشو دعوت می‌کنه خونمون 

اینطوری که داییم زنگ میزنه میگه ناهار و شام بزار میایم خونتون

بعدش تا فرداش هزار بار پیام میده ما میایم یادتون نره

اگه بگیم نیستیم همه رو علیه ما میکنن

پارسال اینطور شد همه بهمون چیز گفتن مامانم مگه چقدر زور داره این رفتار هارو تحمل کنه

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام انگار مادربزرگ ندارین.براتون مهم نباشه.مادربزرگ خودش عروسو پسرشو دعوت کنه.هررفتی اومدی داره.این ...

همه این راهکار هارو رفتیم،همه داداشارو علیه ما می‌کنه بهمون چیز میگن مامانم دیگه تحمل ندارم مقابله کنه

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

واه.عجب آدمیه.تو گرونی چطور خودشو دعوت میکنه.ولی میخواد دعوت کنه زورش میاد.؟چقدر سو استفاده گره

بله خیلی

وقتی هم میخواد خودش رو بندازه جلو فامیلایی که خیلی رو در وایسی داریم میگه ما فلان روز ناهار شام میایم خونتون 😐

بعضیا چقدر عقده ای بیمار و مریض و بیشعور و بی شخصیت هستن و خیلی رک میگم عزیزم من باشم درب خونمون رو ...

بخدا راه ندیم میگن شما خساست دارین

بخدا اینطور نیست ،با عمه هام رفت و آمد داریم ما میریم اونا مبان،حریف اینا نشدیم 

بخدا راه ندیم میگن شما خساست دارینبخدا اینطور نیست ،با عمه هام رفت و آمد داریم ما میریم اونا مبان،حر ...

بزار هر چرت و پرتی میخواد بره به همه بگه گلم من از سادگی شما حرصم میگیره گل بخدا حرفمون رو گوش کن همه مون تو تاپیکت نوشتیم راهشون نده حتی اگر پشتت هزار تا خزعبلات بگه شما که خودت رو میشناسی خدا که میشناسه شمارو این خیلی بیشعوره از خودش خودش رو دعوت میکنه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

همه این راهکار هارو رفتیم،همه داداشارو علیه ما می‌کنه بهمون چیز میگن مامانم دیگه تحمل ندارم مقابله ک ...

حقیقتش اینجور ادما برای من مهم نیستن .اگر بفهمم کسی قصد سو استفاده و زرنگ بازی داره حتی برادرم یا مادرم ترجیح میدم قطع رابطه کنم‌.اعصابم نمیکشه.حالا مامان شما احتمالا خیلی صبوره

بزار هر چرت و پرتی میخواد بره به همه بگه گلم من از سادگی شما حرصم میگیره گل بخدا حرفمون رو گوش کن هم ...

آخه بعضیا گفتن راه بدین مگه چی میشه

خودمم حرصم میگیره ازین بی عرضگییی

حقیقتش اینجور ادما برای من مهم نیستن .اگر بفهمم کسی قصد سو استفاده و زرنگ بازی داره حتی برادرم یا ما ...

نه بخدا مامانم گریه میکنه از دستشون

من اگه ازدواج کنم عمرا با این رفت و آمد کنم ،خودم تصمیم دارم قطع ارتباط کنم

ب وضع مالی نیس عزیزمبعضیها ذاتا گشنه ان و چشم دل سیر نیستن

بله درست میگین

خسته شدم دیگه ازین کارا 

پس شما هم براتون مهم نباشه

همرو علیه ما می‌کنه ،بهمون حمله میکنن روانیا

آخه بعضیا گفتن راه بدین مگه چی میشهخودمم حرصم میگیره ازین بی عرضگییی

نه عزیزم مگه اونا جای شما سر گاز میسوزن و عرق میریزن شام و ناهار بپزن تو ماه رمضون خونه تمیز کنن تو این وضعیت معیشتی دیگه مهمون میشه رفت که بخوان شمارو درک کنن ...