2777
2789
عنوان

چرا یه عده هیچ اعتقادی به استفاده از اسپری و دئودورانت ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6342 بازدید | 278 پست

زود به زود حمام رفتن

استفاده از مام و لوسیون و بادی اسپلش(خیلییی مهمه)

لباسارو شستن

و استفاده از عطر ملایم خیلیییی تأثیر داره و اصلا ادم بو نمیگیره

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک عده معتقدن عطر زدن گناهه بوی عطرو نباید نامحرم بفهمه

من خودم این عقیده رو ندارم ولی بابام داره و نمیذاره 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

شوخی نمیکنن مذهبیارو مسخره میکنن

خدا با اون عظمتش گفته نظافت نیمی از ایمان هس،پیامبر همیشه قبل نماز عطر میزده که خوشبو باشه اونوقت این بدعت‌هارو از کجا درمیارن این مذهبیا؟البته جسارت نباشه به مذهبیا. منظورم اینه تو این گرونی و وضع جامعه یکار نکنین اون اندک اعتقادی هم که داریم بپره.

سوار اسنپ شدم 

آقا جوری بوی عرق میداد انگار دو هفته هست 

حموم نکرده از شدت بوی بد 

داشت سرم گیج میرفت 

حالت تهوع گرفتم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اگه غذا سالم ،مصرف ادویه کمتر ، سبک زندگی سالم ،ورزش مرتب و..باشه آدم دیرتر بو بد عرق یگیره.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...