2777
2789
عنوان

رفع سنگینی و نحسی چیکار کنم

86 بازدید | 5 پست

می‌دونم ک کسی واسم طلسم و جادو نکرده مطمئنم اینو. 

ولی حس سنگینی و نحسی دارم. خانوادمم همیشه بهم میگفتن نحسی نحسی نحسی... کاش نداشتیم تو رو. نفرین و ناسزا و موج منفی هم خیلی پشتم بوده و هست کلا آدمای منفی دور برم هست. خودمم فکرم منفی شد ب مرور. کارام پیش نمیره مخصوصا ازدواج. نفوذ بد سخن بد خیلی بهم میزنن. و میگن کلام قدرت زیادی داره.

چیکار کنم ؟ 

معجزه ختم بقره راسته؟ 

راه تضمینی قطعی چیه ؟ 

نمیخام پیش رمال برم حالم بدتر میشه.

خیلی عذر می‌خوام ولی فکر میکنم چون به این چیزا اعتقاد داری فکر میکنی دچارش شدی 

دوستم تو خوابگاه عین شما بود همش می‌گفت زنداییم جادوم کرده به زور یه چیزی بهم خوروند

عزیزم این فکرا رو از سرت بیرون کن

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینقدر باهات دشمن ان به نظرم دور شو ازشون حرف باهاشون نزن

خانوادمن مگ میشه دور شم.

از همون قبل تولدم پسر میخاستن ولی خدا منو بهشون داد بعدم ی مشکل جسمی برام بوجود اومد ک بخاطر سهل انگاری و بی توجهی خودشون بود. 

بخاطر این دو دلیل شدیداً منو نحسی حساب میکنن میگن بد بومن بودی و فلان. کلامشون خیلی تو زندگیم تاثیر گذاشت نابودم کردن. 

خیلی عذر می‌خوام ولی فکر میکنم چون به این چیزا اعتقاد داری فکر میکنی دچارش شدی دوستم تو خوابگاه عین ...

اعتقاد نداشتم ولی ب ابن نتیجه رسیدم ک چقد کلام خانوادم رو زندگی تاثیر گذاشته چقد انرژی های منفی برام بوجود آورده دیگ دارم اعتقاد میکنم. 

من نگفتم کسی جادوم کرده