2777
2789
عنوان

ساک بیمارستان

287 بازدید | 33 پست

بچه ها به نظرتون کریر و قنداق فرنگی و پتوی دورپیچ بچه رو بزارم تو ماشین بمونه؟ اخه اخرین لحظه برا خونه اوردنش نیازه دیگه زودتر که نیاز نیست

یا پتو و قنداقشو بزارم تو ساک ببرم داخل بیمارستان با بقیه وسایلا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قنداق از کدوما خریدی من موندم چی بخرم کریر هم لازمه ؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

پتو رو بردار که وقتی لباس تنش میکنن بعد پتو میندازن روش. قنداقی من نبردم اگه قنداق می‌کنی ببر اونم با خودت. کریر بزار تو ماشین. موقعی که خواستین از بیمارستان مرخص بشین بچه رو بزارین داخلش. 

قنداق از کدوما خریدی من موندم چی بخرم کریر هم لازمه ؟؟

قنداق فرنگی تو نت بزن عکساش میاد

کریر هم بستگی به سلیقه و نیازت داره من گفتم میرم مهمونی مثلا خونه مادرشوهرم نوه ها زیادن و خونه هم کوچیکه میدوعن اینور اونور بچه من تو کریر باشه جاش امن تره تا اینکه رو زمین بخوابه 

تو مهمونی هم جا داره برا خودش دیگه 

هر سه تا شو؟

بله فقط یه پتو رو با خودتون ببرید که میندازید رو بچه تا زمانی که مرخص شید إن شآء الله

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
قنداق فرنگی تو نت بزن عکساش میادکریر هم بستگی به سلیقه و نیازت داره من گفتم میرم مهمونی مثلا خونه ما ...

مبارکت باشه انشالله ب خوشی عزیزم 

آره اینجور مواقع خوبه 😃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

یه لباس آستین کوتاه و آستین بلند و شلوار و یه سر همی و کلاه و دستکش و جوراب تن بچه میکنن، شاید آستین کوتاهم تنش نکنن، یه پتو هم که روش بندازید، یه دستم اضاف بردارین کثیف شد داشته باشید عوض کنید

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
یه لباس آستین کوتاه و آستین بلند و شلوار و یه سر همی و کلاه و دستکش و جوراب تن بچه میکنن، شاید آستین ...

چقدر زیاد یعنی میشه دو دست لباس 

من یه سرهمی میخواستم بردارم فقط