2777
2789
عنوان

واقعا بنظرتون ازدواج قسمت هست آیا

162 بازدید | 16 پست

یعنی واقعا دونفر توی تقدیر همدیگه هستن؟

یا اینکه نه بستگی به مسیری داره که انتخاب میکنی چه آدمهایی سر راهت قرار می‌گیرند و‌.

هر کسی یا روز می میرد یا شب،من شبانه روز...گوشهایم را می‌گیرم.. چشم هایم را می بندم..زبانم را گاز میگیرم..ولی حریف افکارم نمی شوم..چقدر دردناک است فهمیدن..خوشبحال عروسک آویزان به آینه ی ماشین! تمام پستی بلندی های زندگی اش را فقط می رقصد..کاش زندگی از آخر به اول بود..پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم‌..سپس کودکی معصوم میشدیم ودر نیمه شبی با نوازش های مادر آرام می مردیم...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلهازدواج خوب با ادمی که تفاهم داشته باشی واقعا قسمته

حتی حدیث از پیامبر داریم که اگر اسمان فلان شود و زمین فلان و...باز هم تنها با زنی که برایت مقدر شده ازدواج خواهی کرد

نوشتم فلان چون دقیقش یادم نیس

کاملا قسمته

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

من خیلی حساس بودم به کوچکترین مورد دقت میکردم که ازدواج خوبی داشته باشم 

اما اینجور نشد الان ک فکر میکنم میبینم اونموقع هم ی چیزهایی فهمیده بودم اما عقلم نتونست غلبه کنه 

پیش خودم گفتم خب همه ک بهترین نمیشن 

الان میفهمم الان عقلم اومده سرجاش ک اشتباه بود 

دیگه نمیدونم تقدیر بود ک دیگه سخت گیری نکردم یا مشکل از خودم

بلهازدواج خوب با ادمی که تفاهم داشته باشی واقعا قسمته

اصلا خیلی جالبه

دیشب یه عروسی دعوت شدیم

دوماد قبلا با دخترعموش نامزد شده بود بهم خورد

الان خانومش اصلا مال یه شهر دیگه بود 

و داشتم فک میکردن این دونفر واقعا تقدیر همدیگه بودن و دخترعمو سرنوشتش جای دیگه رقم خورد

هر کسی یا روز می میرد یا شب،من شبانه روز...گوشهایم را می‌گیرم.. چشم هایم را می بندم..زبانم را گاز میگیرم..ولی حریف افکارم نمی شوم..چقدر دردناک است فهمیدن..خوشبحال عروسک آویزان به آینه ی ماشین! تمام پستی بلندی های زندگی اش را فقط می رقصد..کاش زندگی از آخر به اول بود..پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم‌..سپس کودکی معصوم میشدیم ودر نیمه شبی با نوازش های مادر آرام می مردیم...