2777
2789

دوماهه ک کات کردم 

چند روز پیش طرف رو اتفاقی تو خیابون دیدم سلام دادم بش گفتم میشه حرف بزنیم؟

گفت اوکی

بعد بش گفتم اگ ازم دلخوری ای داره منو ببخشه و بابت ی موضوعی هم ازش عذرخواهی کردم

یه کلمه نگفت تو هم منو ببخش یا چمیدونم مثلا خوشبخت شی و اینا

انگار اصن ب زور داشت حزفامو گوش میداد

من باید ی حرفایی رو بش میگفتم وگرنه تا اخر رو دلم میموند ک چرا این حرفا رو نزدم

ولی واقعا برخورد سردش ناراحتم کرد

درسته ک نشد ازدواج کنیم ولی حداقل میتونست محترمانه برخورد کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم کار شما اشتباه بود تموم شده رفته دیگه حرف زدن و حلالم کن و ببخشیدو خوشبخت بشیو تو لیاقتشو دار ...

چرا معنا نداره؟

چرا نباید با ی خاطره خوب از هم جدا بشن ادما؟!

کار تو اشتباه بود تموم شد رفت نباید جلوش و میگرفتی

یه حرفایی بود ک باید میزدم

نمیتونستم مدیون دلم باشم

چرا انقد سخت میگیرید؟ الان مثلا خوب برخورد میکرد چه اتفاق خاصی قرار بود بیفته؟

ب همین دلیل که الان بابتش ناراحتی

یه برخورد خوب انقد سخته؟

مگه همه چی ازدواجه؟

یه کلمه نمیتونست بگه تو هم از من دلخور نباش و فلان؟

این همه بغض و نفرت چرا واقعا؟

یه حرفایی بود ک باید میزدمنمیتونستم مدیون دلم باشمچرا انقد سخت میگیرید؟ الان مثلا خوب برخورد میکرد چ ...

ببین عزیزم راجبش فکر نکن دیگه پرونده اشو ببند دیگه باز نکن 

بخوای به ی چیز خیلی فکر کنی کارت تمومه 

بحثشو ببند باز نکن 

یه برخورد خوب انقد سخته؟مگه همه چی ازدواجه؟یه کلمه نمیتونست بگه تو هم از من دلخور نباش و فلان؟این هم ...

چون اصل بر بد بودن و بی فرهنگ بودن و دو رو بودنه آدماست مگر اینکه خلافش ثابت بشه 

ببین عزیزم راجبش فکر نکن دیگه پرونده اشو ببند دیگه باز نکن بخوای به ی چیز خیلی فکر کنی کارت تمومه بح ...

من بستم دوست عزیز

منتها من برای خودم قواعدی دارم ک زیرپا نمیذارم از جمله اینکه نمیتونم مدیون کسب باشم

دلیلم هم برای حرف زدن با ایشون همین بود

به نظر شما جمله‌ نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش ناراحت یم🥲🥲

اگ میدونی طرفت آذم حسابیه بش بگو

اگه آدم نیست بیخیالش شو