2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دارم بزور عروسی میگیرم🥲

79953 بازدید | 622 پست

از روز اول راضی نبود عروسی بگیریم گفت همون جشن عقد کافیه بریم مسافرت کلا از جشن خوشش نمیاد

منم قبول نکردم چون عاشق عروسی هستم

الان هم همه کارهامون کردیم واسه برج ۲تالار رزرو کردیم که گرونترین تالار شهرمون هم هست مادرش تنها ک بودیم گفت من سه ماهه خواسم وسایلای خونه روعوض کنم نتونستیم خدابخیر کنه این تالار چقدر بشه هزینش...

حالا امشب هم شوهرم تو بحث‌گفت تو عروسی کردی تو پام مجبورم بگیرم من که عروسی نمیخواستم

من خودم عروسی دوست نداشتم نگرفتم بجاش رفتم سفر واقعانم بهم بیشتر خوش گذشت چون فامیلامون همه از دم اشعالن 

ولییییییی تو هیچ جوررررره عروسیت رو کنسل نکن بگو یه شبه و اونجوری ک دوست داری برگزارش کن 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهش می‌گفتی پس من هیچی جهیزیه با خودم نمیارم تو هم جهیزیه رو داری می‌کنی تو پای من همه جهیزیه رو خودت بخر منم عروسی نمی‌خوام یا نه منو ببر حداقل یه مسافرت خارجی خوب چه می‌دونم ایتالیایی پاریسی جایی ببر منو به جای عروسی بشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حالا یجا ارزون تر کرایه میکردین ب اونام فشار نیاد زیاد

اوضاع اقتصادی واس همه سخته

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

خب چرا گرونترین؟عقده داری مگه یه تالار متوسط اجاره میکردین حق دارن بنده های خدا بعد چه خوب گوش میکنن ...

عزیزم درست صحبت کن

تالار من انتخاب نکردم پدرشوهرم رفته رزرو کرده

من خیلی عروسی دوس دارم🥲

جوونی و ارزو داری حتما عروسی بگیر اصلانم گوش نده ای وای میخواستم وسیله عوض کنم و فلان . بگیر با خیال راحتتتت 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

حالا یجا ارزون تر کرایه میکردین ب اونام فشار نیاد زیاداوضاع اقتصادی واس همه سخته

بخدا تالار پدرشوهرم رفته رزرو کرده🥲من حتا گفتم عوضش کنیم خودم یجا معمولی تر مدنظرم بود

جوونی و ارزو داری حتما عروسی بگیر اصلانم گوش نده ای وای میخواستم وسیله عوض کنم و فلان . بگیر با خیال ...

بخدا چندروزه یجوری اعصاب و روان منو بهم ریختهههه که نمیدونی...جلو‌شوهرم میگه من حاضرم طلاهامم بفروشم چیزی تو دلتون نمونه

ولی به من میگه من چندماهه خواسم وسیله عوض کنم پول نداشتیم خدا بخیر کنه