2777
2789
عنوان

بی بی چک بزارم عایا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فداتشم خیلی نیاز به دلداری دارم احساس تنهایی میکنم ،با اینحرفت دلم شکست گریه کردم  اولین نفری ...

عزیییییییزم.ناراحت نباش انشالله جواب میگیری.

چند وقته اقدامی؟؟؟؟

فقط اینو بگم استرس اصلا خوب نیس

عزیییییییزم.ناراحت نباش انشالله جواب میگیری. چند وقته اقدامی؟؟؟؟ فقط اینو بگم استرس اصلا خوب نیس

سه ماه اقدامم ،دوتا خواهرام دوماه پیش زایمان کردن دلم ضعف میره برا بچه هاشون نمیتونم دیگه طاقت بیارم 

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!
بیست و چهار

هنوز  یکم زوده ها اما بی بی بذار آگه باردار باشی که احتمالا هم هستی جواب میده البته بی بی قطره چکونی بذار که جوابشون دقیق تره

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

انشالا که بارداری

منم این ماه کلی علائم داشتم ولی باردار نبودم بعدا فهمیدم به خاطر این بوده که خیلی تو فکرش بودم 

اگه بتونی حواست رو پرت کنی تا یکی دو روز دیگه بی بی چک بزنی بهتره مثلا شب برو از خونه بیرون که فکرت درگیر نباشه

موفق باشی

پسرم در پناه خدا الهی آمین...
هنوز  یکم زوده ها اما بی بی بذار آگه باردار باشی که احتمالا هم هستی جواب میده البته بی بی قطره ...

اگه منفی شد چی؟😥😢

انشالا که بارداری  منم این ماه کلی علائم داشتم ولی باردار نبودم بعدا فهمیدم به خاطر این بوده ک ...

ممنون از راهنماییت منم ماههای پیش اینطور بودم .ولی اینماه علایممام تجربه اوله 

اگه منفی شد چی؟😥😢

آگه منفی شد نا امید نشو چون هنوز تا موعد پریت خیلی مونده دوباره چند روز دیگه تست کن.اما انشاءالله مثبت باشه.بیا همینجا جوابشو بگو بدونیم مامان شدی

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

این چیزایی که گفتی قبل پری هم واسه من اتفاق میوفته اگه پری رو عقب بندازی اینها ادامه داشته باشه بی بی چک بزن

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
آگه منفی شد نا امید نشو چون هنوز تا موعد پریت خیلی مونده دوباره چند روز دیگه تست کن.اما انشاءالله مث ...

ممنونم انشاالله خدا همه منتظرراو خوشحال کنه