2777
2789
عنوان

خانوما برای بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 40 پست
دیونمون کرده

اینطوریه که قورت میدی ولی انگار دوباره چیزی تو گلوته

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینطوریه که قورت میدی ولی انگار دوباره چیزی تو گلوته

ختی بعضی موقعه ها میاد داخل دهنش 

عذرمیخوام..

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

همه اینا انجام شدده

عرق پنیرک بخوره ۴۰ روز,اما باید مرتب بخوره

نصف استکان صبح ،نصف شب موقع خواب

خلط پشت حلق کاملا میره، تا زمانی که حس کنه خلط برطرف شده بخوره ،حتما خوب میشه امتحان کنه

ختی بعضی موقعه ها میاد داخل دهنش عذرمیخوام..

نه مال من تو گلوئه مثل آدامس چسبیده

دکترم نرفتم بابتش 

شنیدم آب نمک قرقره کنی و داخل بینی رو هم باهاش بشوری خوبه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آمپرازول ٢٠ یا پنتوپرازول ۴٠ نیم ساعت قبل صبحانه بخور تا ی مدتی از سرخ شدنی ، چربی ، ادویه تند، نوشا ...

ممنون

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

نه مال من تو گلوئه مثل آدامس چسبیدهدکترم نرفتم بابتش شنیدم آب نمک قرقره کنی و داخل بینی رو هم باهاش ...

۱۵ روز شاید کامل قرقره کرد ولی خوب نشذ

۱۵ روز شاید کامل قرقره کرد ولی خوب نشذ

ای بابا 

پس درمان ریشه ای لازم داره 

اصلاح طبع و اینا شاید تو طب سنتی خیلی راجع بهش صحبت میشه