2777
2789

میتونه؟ اگ‌خالصانه بخواییم اگ اصرار کنیم ب بهترین وجه دعا کنیم نذر کنیم گناه نکنیم ؟ در صورتی خیلی مانع هم باشه خیلی مخالف هم باشه 

ی لحظه راجب صلاح و مصلحت چیزی نگید. فقط سوالمو....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا همه کار میتونه بکنه 

ولی بستگی داره بخواد یا نه

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

نمیدونم شاید بتونه شاید میتونه و نمیخواد شاید هم اونی که مهرش به دلت افتاده قبلش مهر تو به دلش افتاده

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
بچها ایمانم ضعیفه. مردد میشم موقع دعا کردن و اعتماد ب خدا. وسوسه میشم برم پیش رمال و... خیلی ناراحتم ...

تازگیا هم پیش فالگیرا رفتم هرکس ی نسخه پیچید حسابی حالم آشفته هس