2777
2789
عنوان

انگار غم عالم ریخته تو دلم

73 بازدید | 3 پست

ما طبقه بالا مادرشوهریم غروب یکی از دختراش از شهری دیگه اومد. دریغ از یه زنگ ک تعارف کنه بگه شام بیاید پایین ...منم لباس پوشیدم برم پیش دخترش چون تازه عروسه. دوباره پشیمون شدم دراوردم...ترجیح میدم نون و ماست بخورم ولی جایی بی دعوت نرم...حالا شاید بعد شام رفتم خوش امدگویی گفتم...درکل اینطور مواقع ادم خیلییی دلش میگیره...بعدشم ما شریکیم اصلا نباید این حرفا رو باهم داشته باشیم چون شوهر من داره زحمت میکشه نون اور خانوادس یجورایی

لابد یکم خواستن مادردختری باشن یا اینکه ترسیدن به شما بگن مزاحمت بشن و مجبور بشی بری 

به هرحال خوشبینی بهتره دوست من

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عارت بشه 

سطح توقعتو از بقیه به حداقل برسون ، اگه گفتن چقدر خوب اگرم نگفتن مهم نیس الکی سر هیچ و پوچ اعصاب خودتو خورد نکن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲