2777
2789

خیلی حالم گرفته ست خیلی الان هفته ده از بارداری ناخواسته به سر میبرم یه دختر دو نیم ساله دارم مشکلی ک خودم در تاپیک ها قبل گفتم که قلبم میخاد از جا دربیاد ب کنار شوهرم هر روز روزی نیس نگه بچه رو سقط کن رفتم ک اینکار بکنم ولی پام لرزید نتونستم خدای من این چه حکمتیه من تو این شرایط همین جور ناخواسته یه طفل معصوم تو دامنم می‌زاری پسر خالم سیزده سال در انتظار این موقعیت من به اون نمی‌دی آخه کرم تو قربون الان من چه گلی به سر بگیرم از کدوم دردم ناله کنم حال بدم روحیه حساسم جسم ناتوان مریضم یا این مثلا دلداری ها همسرم به چی دلخوش باشم شمارو به این ماه عزیز برام دعا کنید توان ندارم خستم خیلی 

ازما که گذشت اما..خداوحق!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ کار خدا بی حکمت نیس 

عمه ام سر ۴۵ سالگی حامله شد مثل شما ناراحت و اذیت بود

الان۶۰ ساله شده همون دخترش به دردش میخوره و از همه شیرین تر شده و عمه ام جوان شد و دردهاش تموم شد 

خدا بهت ارامش بده لذتشو ببری و زندگیتو به خوشی کنی 

💞منیمالیست 💞