2777
2789
عنوان

الان تو تی وی برام خیلی جالب بود

344 بازدید | 11 پست

یه برنامه آشپزی میبینم ( شبکه ایرانی نیست) مجری گفت  تصمیم گرفتم بگم شرکت کننده ها برام کم غذا بکشن لاغر بشم زیاد باشه یا چاق میشم یا اسراف میشه 

هر چند تو برنامه ما غذاها اسراف نمیشه اونا رو با دوستای کوچولو و بی زبون تو خیابونمون به اشتراک میذاریم 

دوست ....!!!!! اونقد خوشم اومد از این حرفش 

به این فکر کردم چطور بعضی از آدما بهشون میگن  جونور، نجس، اه اه ،عقققق ، پقققققق ....! 

آدمی که کافیه سه روز حموم نره بوی گندش عالمو برمیداره چطور میتونه از موجودات دیگه چندشش بشه 🤔

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونیم یه کیسه پلاستیکی نسبتا ضخیم تو فریزرمون بذاریم باقیمانده غذاها رو توش بریزیم زیاد که شد ببریم بیرون بدیم بهشون 

تو ای. نس. تا یه پیجی هست به اسم سامان واقفی. میره میگرده به سگها و گربه ها غذا میده و درمانشون میکنه دوست داشتید دنبال کنید. به انگلیسی بزنید

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#

خوب چه ربطی داره؟ از نظر من سگ حیوان نجسی هست ولی من هیچوقت  اذیتش نمیکنم یا اگه ببینم گرسنه است بهش غذا میدم، حتی نوازشش هم میکنم هرچند که بعدش دستمو میشورم

یا نزدیک خونمون چند تا گربه هست با اینکه تمیز نیستن و هرگز نمیارمشون تو خونه، بعضی وقتا بهشون مرغ یا گوشت میدم

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
تو ای. نس. تا یه پیجی هست به اسم سامان واقفی. میره میگرده به سگها و گربه ها غذا میده و درمانشون میکن ...

مرسی حتما سر میزنم 

خوب چه ربطی داره؟ از نظر من سگ حیوان نجسی هست ولی من هیچوقت  اذیتش نمیکنم یا اگه ببینم گرسنه اس ...

خوب شما وظیفه انسانیتونو انجام میدین قرار نیست بیشتر از اینو انجام بدیم 

ولی ربطشم اینه که به نظر من حق نداریم به خاطر انسان بودنمون اونا رو تحقیر کنیم