2777
2789
عنوان

چله حق شناس یا رفتن پیش ر م ا ل

98 بازدید | 19 پست

واسه کسی ک واسه هدفش دیگه ته خطه. راهی نداره. باید تیر آخرو سریع بزنه 

کدومش قوی و قطعی تره. 

از صلاح و مصلحت حرف نزنید تو رو خدا. ی بزرگی می‌گفت صلاح ی دختر تو ازدواجش اینه که طرف دوستش داشته باشه و بهش وفا دار بمونه ..

و منم میخام این اتفاق بیفته در اون شخص مورد نظرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رم.ال و اینا که مضخرف ولی چله چن بار گفتم البته حق شناس نه نتیجه نگرفتم

حق شناس با بقیه چله و دعا خیلی فرق داره. خود حاجاقا تضمین صدرصدی کرده. ولی بعضیا موج منفی میزنن مردم ک‌میشه یا نه

حق شناس با بقیه چله و دعا خیلی فرق داره. خود حاجاقا تضمین صدرصدی کرده. ولی بعضیا موج منفی میزنن مردم ...

من میخام انجام بدم ولی خیلی سخته 

دوره پری هم نمیشه انجام داد 

به کسی ام نمیتونم بگم برام انجام بده 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

آدما حق انتخاب دارن، نمیتونی بقیه رو مجبور کنی ک دوست داشته باشن، اینو کسی داره بهت میگ ک خودش توسط کسی ک دوسش داشته پس زده شده اما ی کاری میتونی بکنی

میتونی خودتو ، شخصیتت رو، نگاهت ب زندگی، تغییر بدی ک مورد پسند اون سطح از ادمایی ک میخوای بشی، این دست توئه...بقیشو بسپار ب خدا.هرچقد دنبالش بدویی ازش دورتر میشی تجربه کردم ک میگم

من میخام انجام بدم ولی خیلی سخته دوره پری هم نمیشه انجام داد به کسی ام نمیتونم بگم برام انجام بده

آسونه اتفاقا عزیزم 

خوندن دعاش ی ساعت و خرده ای میشه 

مهمم گناه نکردنشه.

مثلا من در حالت عادی ام غیبت دروغ تهمت انجام نمیدم حجابمم کامله ارتباط با نامحرمم ندارم. و رعایت کردن موارد ریزترم برام آسونه واقعا.

ولی واسه نتیجه مرددم.

ایام پریودی هم دعاشو خودت بخون نمازشو نائب یاخوهر و مادرت ینی ی فرد مطمئن.

آسونه اتفاقا عزیزم خوندن دعاش ی ساعت و خرده ای میشه مهمم گناه نکردنشه.مثلا من در حالت عادی ام غیبت د ...

خواهر ندارم رومم نمیشه به مامانم بگم 🥲

آدما حق انتخاب دارن، نمیتونی بقیه رو مجبور کنی ک دوست داشته باشن، اینو کسی داره بهت میگ ک خودش توسط ...

از خدا هم نمیتونم کمک بگیرم ینی دارم میدوام و اون دورتر میشه درنتیجه ؟ 

من خیلی خوبم خیلی زیبام خیلی خانواده عالی ای دارم ولی ی مسئله جزئی کوچیک دارم قابل حلم نیس

۲۲ من از تنهایی نیس دوسش دارم باهاش بودم خاهمادش خراب کردن همه چیو

ای وای 

باز تو یکیو داری 

من که هیچ وقت نه کسی و دوس داشتم نه کسی منو