2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجوری میان دختر ببینن

280 بازدید | 19 پست

یه نفر یه پسره رو ب من معرفی کرده بود

منم شماره مادرمو دادم به اون ک بده مادر پسره

بعد از دو هفته ،خبر اومد ک پدر مادر پسره میخوان بیان سرکار من،منو ببینن

اومدن پسره رو هم نیاورده بودن

عکس پسره رو هم نشون ندادن حتی

پسره 35 سالش هم هست😑😑

یاد این بچه های مهدکودکی افتادم ک پدرمادرشون میفتن دنبال کاراشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂

نن یبار تو استخر یه خانمه اومد گفت کهچندسالته وفلان شروع کرد از پسرش گفتن من گفتم قصد ازدواج ندارم ولی حالا اصلا شاید من مورد نظر پسرتون نبودم گفت غلط کرده هرکیو من بگم همونو باید بگیره😂

پسره اگه میلیاردرم بود با این مادر من قبول نمیکردم

چون نمیخوان هزینه کنن ، شما باید میگفتید اینجا محل کارمه جای این کارا نیست هرچیزی قائده خودشو داره

راستش موقعیت پسره از نظر شغلی بد نیست من گفتم اینجوری بگم شاید بپره😂هرچند دلمو زدن با این رفتار

راستش موقعیت پسره از نظر شغلی بد نیست من گفتم اینجوری بگم شاید بپره😂هرچند دلمو زدن با این رفتار

شاید پسره زن نمیخواست اینا خودشون بزور داشتن دنبال دختر خوب میگشتن

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

شاید پسره زن نمیخواست اینا خودشون بزور داشتن دنبال دختر خوب میگشتن

حالم بهم میخوره از اینجور آدما

پسر 35 سالشه بچه هم نیست ک

اصن همین که چرا تا این سن مجرده جای سواله

خودشون اصرار داشتن بیان سر کار منمنم گفتم دیگ

خب پس مقصر خودتی

میگفتی با خانواده ام هماهنگ کنید تشریف بیارید منزل

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!