2777
2789
عنوان

شماهام سر جهیزیه خریدن استرس داشتین

23207 بازدید | 468 پست

سه هفته دیگه عروسیمه ان شاءالله 

انقدی ک من استرس کشیدم 

از اینور میگم خونواده شوهر و شوهرم بعدا نگن جهازت کامل نبود چون اونا هم تیکه های خودشونو خریدن ،هم پول بها رو دادن ، میگن پس پول رو بابات چیکار کرد 

از اونور نگران بابامم لازم داشت پول رو خرج کرد ولی قسطی خرید جهیزیه مو 

الان یه سری خرده وسایل مونده ، مامانم و خواهرم میگن همه چیت ک نباید کامل باشه ، از اونورم شوهرم میگه بعدا نگی اینو بخر اونو بخر 

خودمم سال بعد میرم سرکار الان حقوق ندارم ، امشب پیام دادم به خواهرم ک کی سهام عدالت رو میریزن ،۸۰۰ اینام بریزن یخورده ریزه میزه بخرم

با اینک از من کوچیکتره برداشته میگه همه چیت ک نباید کامل باشه خواهر من ، یعنی سهام عدالتمم مثل دفعه پیش بابام برمیداره

اره کلا جهیزیه خریدن استرس داره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان چیا نداری

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان چیا نداری

آویز لیوان 
اسپند دود کن 
پارچه نمگیر 
جا مسواکی
وردنه
شعله پخش کن
سطل زباله دوتا
زیر قابلمه ای 

لیف
جااسکاج
جا قاشقی
تخته چوب 

تست و سبد
سفره
کتری
سینی
فلاسک
ساعت
چمدان 

من جهیزیم اعیونی نبود ولی خداییش همش برند و کامل و خوب بود،  تا یه چیز میشه شوهرم میگه مگع چی آوردی،  اصلا غصه نخور،  چ عالی ببری چ نبری حرف توشه ولی بنظرم عمدا چیزیو از قلم ننداز

آویز لیوان اسپند دود کن پارچه نمگیر جا مسواکیوردنهشعله پخش کنسطل زباله دوتازیر قابلمه ای لیف جااسکاج ...

زیاد مهم نیستن اگه بقیه چیزات تکمیله

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴