2777
2789

خدایاااا بعضیا چقد انرژی منفی و لجن هستن از وجودشون تو ساختمون بدنم ب لرزه میفته از استرس بی حس میشم خدا لعنتشون کنه آشغالهای دوزاری رو با هزار امید و بدبختی خونه خریدم توش دارم زجز میکشم😭😭😭میخوام خونه رو بزارم فروش😭واگذارشون ب خود خدا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه چیکار کرده

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

دقیقا...

من هروقت میبینمشون یه اتفاقی واسم میوفته اینا خیلی حسود و نظر تنگن ایشالا 100 برابرش سر خودشون بیاددبه حق پنج تن‌...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

آره عزیزم متاسفانه سه ماهه جا به جا شدیم البته خداروشکر آپارتمان بود اومدیم ویلایی و بزرگتر و پیشرفت داشت وگرنه جر میدادیم سلیطه خانمو😐😑😬دوتا خواهر مجرد بودن که خونه فساد راه انداخته بودن متاسفانه و مام فرار بر قرار ترجیح دادیم

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

آره عزیزم متاسفانه سه ماهه جا به جا شدیم البته خداروشکر آپارتمان بود اومدیم ویلایی و بزرگتر و پیشرفت ...

اینام کم از اونا نیستن دوتا داداش معتاد ارازلن آخ جفتشون انگل و نجس شکایتم کردم اما اینا آدم نمیشن دعا کن منم زود جا ب جا شم😭

یه ساختمون فوق العاده حسود نظر تنگ که صبح که باهاشون رو به رو میشدی کل روزت گه میشد توش😑😐بره که برنگرده اگر شرایطش دارین جا به جا شین واقعا تاثیر داره مامانم داشت روانی میشد روزیمون بند رفته بود ساختمانی که توش زنا بشه دیگه چی.....

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

برام تعریف کن داغونم ی کم دلداری بهم بدید😭

همش بچه هاشون توپ میزنن به شیشه ساعت یک شب میان بیرون تا سه چهار ور ور صداشون میاد تو خونه ما هر چقدرم میگیم ساکت ساکت نمیشن چند شب پیش ساعت یک شب تو خیابون دسته جمعی اهنگ میخوندن اینا به کنار میخوای بری دستشویی یه همسایه گاو داریم هی میاد رو پشت بوم  دقیق روبروی دستشویی ماس قبلا شیشه نداشت دستشوییمون یه بار فامیلشم آورده بود بالا نمیدونم دید منو یا نه در حین دستشویی😐بعد باز اینا به منار هر روز یه همسایه دیگه همش رو پشت بوم اینوره مشغول ایزوگام روانی شدم نمیتونم برم ازین خونه