2777
2789

فرض کنید یه پسر قاضی که همه چی تمومه (خوش قیافه .خانواده خیلی خوب .درآمد اوکی .خوش اخلاق و...)اومده خواستگاریتون چه جوابی میدین؟

خودم احتمالا میگم نه...صرفا بخاطر قاضی بودنش و شغل خاصش

چون شغل حساسی دارن و ممکنه خدایی نکرده حتی ناخواسته حقی رو ضایع کنن که در این صورت درآمدش حرام یا شبهه دار میشه .....و چون تو محل کار خیلی سر و کله میزنن یه کم بی اعصاب و خشکن 😉و همینطور هر جایی نمیتونن برن ...بعصیاشون که پرونده های سنگین دارن مورد تهدید واقع میشن

اگه شما باشین چه جوابی میدین ؟

پ.ن: من اصن خواستگار قاضی ندارم اینو همینطوری پرسیدم😐

تعداد رای : 88
نظرسنجی
آره جواب مثبت میدم با شغلش مشکلی ندارم
49
55%
نه خوشم نمیاد زندگی عادی نمیتونم داشته باشم
39
44%

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر درامدش نه

اکثرا مذهبین اونم نه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

من داشتم.کاش ب اون بله میگفتم تا این حروم زاده ک الان شوخرم شده 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من قبلا با یکی در ارتباط بودم بخاطر شغلش خیلی شکاک بود دیگه ترسیدم از مردای این شغل.

قاضی نبود البته ولی شغلش تو این مایه ها بود.

(البته که تو هرشغلی همه جور آدمی هست)

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱