شما هم می بینیدش؟ این دیگه چیه. نوآوری در تبلیغ آزاردهنده فقط تو نینی سایت 😑
نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. انگار فقط من خرابی های اطرافم رو می بینم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. انگار فقط من خرابی های اطرافم رو می بینم.
آره مال منم هست فک کردم فقط من دارم چی کار کنم بره
فکر کنم همین کارو کنیم که بقیه گفتن
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
تو خود گوگل بزنی "مرورگر گردو" سایت اصلیش رو میاره که می تونی دانلود کنی.