2777
2789
عنوان

افزایش اعتماد به نفس خانوما

80 بازدید | 11 پست

بعضی وقتا میشنوم که خانوما میگن پارنترم شریک احساسیم دوستام و....

منو دوست ندارن بهم اهمیت نمیدن و.... خیلی چیزای دیگه

اولین کسی ک شما نیاز دارید ک دوستون داشته باشه خودتون هستین

یعنی تا وقتی شما خودتون رو دوست نداشته باشید چطور از بقیه انتظار دارین ک دوستون داشته باشن؟

شما باید عزت نفس خودتون رو تقویت کنید

منظورم از تقویت عزت نفس چیه؟

کارایی انجام بدین ک وقتی بهش فک میکنین با خودتون بگین افرین دختر واقعا خیلی خفنی

مثلا:

1  مستقل باش و حلال برای خودت پول در بیار

2 کتاب بخون و یا درس بخون 

3 روتین پوستی داشته باش(خیلی حالت رو خوب میکنه)

4 روابط سمیت رو بدون هیچ رودر وایسی و محترمانه خیلی کم و قطع کن!

5 برای وقتت ارزش قائل شو! وقتی ک میتونی از وقتت برای افزایش اگاهی یا یاد گرفتن ی مهارت خفن استفاده کنی اونو صرف فیلم دیدن نکن!(فیلم دیدنت رو محدود کن)

6 برای بدنت ارزش قائل باش و هرچیزی رو نخور چون بدن تو اارزشمنده و سطل زباله نیست (پیشنهاد میدم مصرف قند های مصنوعی رو  به حداقل برسونین و حذف کنین)

7 باشگاه برین و اون اندام ایده آلی ک خودتون دوست دارین رو بسازید

و......

چند مورد رو هم شما اضافه کنین.

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آهنگ شاد بذاریم تو خونه برقصیم😁👌

دیدی ای دل که سرانجام تو تنها ماندی؟ همه رفتند و تو از قافله ها جا ماندی؟دیدی ای دل که دلت را همگی زخم زدند؟و تو با قلب ترک خورده همینجا ماندی؟دیدی ای دل که دلِ هیچکسی تنگ نشد؟و تو بیهوده در اندیشه ی فردا ماندی؟

پولم نداشتین از عابربانک بگیرین.

اولین مورد رو نوشتم ک مستقل شین و برای خودتون پول درارین!

همه ک بچه پولدار به دنیا نمیان 

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

واقعا خیلی خوبهو اینکه اهنگ غمگین گوش ندیم تو روحیه تاثیر منفی میزاره

نه دیگه نمیشه آهنگ غمگین بعضی وقتا میطلبه البته نه همیشه

دیدی ای دل که سرانجام تو تنها ماندی؟ همه رفتند و تو از قافله ها جا ماندی؟دیدی ای دل که دلت را همگی زخم زدند؟و تو با قلب ترک خورده همینجا ماندی؟دیدی ای دل که دلِ هیچکسی تنگ نشد؟و تو بیهوده در اندیشه ی فردا ماندی؟

عالی بود عزیزم 

ممنون که تک کردی

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

٨ پريود رو خدا برات قرار داده پس قدرشو بدون و خودتو بابتش الوده و كثيف نبين و شكر كن

٩ تو قويتر از مردا نباشي ضعيف تر نيسي پس ارزش خودتو بدون

١٠ تو بهتريني قشنگ تريني پس عمل و تزريق و ،،،، نياز نداري

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم