2777
2789

داشتم با روانشناس حرف میزدم خیرسرم 

از تمام بدبختی هام میگفتم و مشکلات عصبیم و افکار خودکشیم

یهو دیدم حین حرف زدن چون استرس و اضطراب زیادی داشتم یخ کردم تمام بدنم یخ شد انگار آب یخچال یکی ریخت روم 

از یکی از اپلیکیشن ها بود آنلاین ۲۰ دقیقه من حرف زدم بعد هی الو الو طرف اصلا صداش نمیومد حتی دیگه زنگم نزد پول بی زبونم رفت ته چاه ....

فکر کنید من از اینور بخاطر بیان کردن مشکلاتم و افکار خودکشیم حالم بد شد اون اصلا یه جمله جواب نداد... 

نمی‌دونم بگم خدا لعنتش کنه یا نه 

ولی الان بدنم داره می لرزه هنوز از سرما فکر می کنم توی یخچالم از اونطرف سرم داغ عین کوره آتیش 

تنهام چیکار کنم چی بخورم حس میکنم سکته قراره کنم نمی‌دونم اینم یه نوع حمله پانیکمه یا نه ...

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
برو پشت پنجره ...یکم‌‌حواس خودت پرت کن ....یه‌ شکلات شربت بخور ....مشکلات جدی نگیر .همه‌مشکلات دارن

ممنون عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفس عمیق بکش دم و بازدم دم ۶ ثانیه نگه دار بازدم۷ ثانیه ه چنتا موزیک طبیعت ملایم دانلود کن گوش بده ر ...

باشه عزیزم ممنون💖

خودم ۲ تومن دادم روانشناس تهشم چند جلسه شرکت کردم

اصلا بدرد نمیخوره تلفنی

مشاوره یه فراینده حضوریه که طرف بتونه کنترل کنه 

اگه شرایطش رو داری آنلاین انجام نده کلا حضوری برو

باشه عزیزم ممنون💖

یه نکته مهم الان که دیره اما ازعطاری عرق بهارنارنج بخر خدا کنه اصلش گیرت بیاد بوش آرامش بخش هست و اعصاب رو آروم و متعادل می‌کنه خواب رو با کیفیت می‌کنه برا روح و روان عالیه از شکوفه نارنج درست شده

خودم ۲ تومن دادم روانشناس تهشم چند جلسه شرکت کردماصلا بدرد نمیخوره تلفنیمشاوره یه فراینده حضوریه که ...

دقیقا کاملاً موافقم 

شاید با بیشتر از ده تا روانشناس این چندسال صحبت کردم 

جز دوتاشون بقیه به درد هیچی نمیخوردن...

اینام واقعا شانسی بود و دیگه محاله به جز خودشون با کسی حرف بزنم تلفنی 

اظطراب داری نگران نباش هیچی نیس فقط اظطرابه آروم باش هیچی نشده به جهنم که این اتفاق افتاده بعدا درست ...

مرسی ازت قلب من 

همین که اینجور جویای احوالم شدی واقعا حالمو خوب کرد عزیزم ❤️ 

یه نکته مهم الان که دیره اما ازعطاری عرق بهارنارنج بخر خدا کنه اصلش گیرت بیاد بوش آرامش بخش هست و اع ...

فردا یه قدم میزنم میرم میخرم چشم حتما ❤️