2777
2789

بهش گفتم امشب اگه این پسر واقعا قراره همسرم بشه و تو سرنوشتم باشه بزرگی کن بهم‌زنگ بزنه یه نشونه ای بده بهم ابراز علاقه کنه و اگ تو سرنوشتم‌نیس ک هیچی

ساعت ۱۲ شب شد دیدم خبری نشد

دیگ‌طاقت نیاوردم خودم پیام‌دادم

اخرش پسره کلی عذر خواهی کرد و کلی گفت که منو دوست داره

الان پسره بهم‌ابراز علاقه کرد ولی من پیام‌دادم

این یعنی چی؟؟؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تو دنبال بهانه بودی ک پیامش دادی

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

والا منم موندم فقط امیدوارم انتخاب درستی کنی

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

ببین بهت ی چیزی میگم اویزه گوشت کن من خودم تجربه اشو داشتم ی پسر اگه بخواد تورو حتی زیر اب هم باشه زنگ میزنه گوشیش گم بشه هم زنگ میزنه سرش شللوغ باشه هم زنگ میزنه حتی نصف شب باشه هم پیام میده

خودتو بازیچه دستش نکن

عزیزم ازخداوند الان بخواه ک خیرت درش باشه ومولاجان رو واسطع قراربده برا کمک

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

نه تو دنبال بهانه بودی ک پیامش دادی

عوضییی امضاتتت

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..