2777
2789
عنوان

شوهرم‌گفت سی تومن بدم فقط دهنتو ببند

130166 بازدید | 373 پست

ده تومن پول داده برای عید من و دخترم 

سه تومن خرج ارایشگاهم شد پنج تومن خرج لباس دخترم 

کفشش هم موند 

با یه تومن پول یعنی یه جوراب نخریدم برای خودم 

میگم قرار بود بیست بدی کردی پانزده حالا پنج بده بخرم برای خودم میکه تو منو برای پول می خوای 

گفتم نده 

اصلا پول هم حال منو خوب نمی کنه 

دلم یه خونه کوچک می خواد با یه شغل ثابت و دخترم بریم اونجا و ازش جدا شم همین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پنج تومن چی خریدی برای دخترت؟

اگر واقعا اینقدر داره و نمیده یک چیزی

ولی اگر نداره واقعا داری پول می بینیش چون این مبالغی که گفتی کم نیست 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عزیزم کاش جای ارایشگاه مانتو میخریدی دوسه تومن هم خرج کیفو شالوکفش میکردی فعلا 

برادخترتم بنظرم خیلی گرون خریدی یه لباس بدون کفش

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

سرکار نمیری؟ 

اگه سرکار نری خرید عید خانواده برای مرد خیلی سخت میشه جز ی قشر خاص 

من خودم شاغلم کامل خرید نکردم چون قیمتا معقول نبود واقعا 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
تهران هستین؟دخترت چند سالشه ک ۵ تومن لباسش شد فقط

تبریزم 

یه شلوار لی گرفتم نهصد یه هودی گرفتم هشتصدیه پافر گرفتم یه تومن گیره سر گرفتم پنصد 

لباس زیر گرفتم ششصد 

کیف گرفتم پنصد 

یه ست لباس خونگی هشتصد