2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر محبت می‌کنه

131 بازدید | 13 پست

چقدر بغلتون می‌کنه چقدر میبوسه شما رو؟ 

من خسته شدم از کم محبت بودنش با این که کار بدی نکرده بود حرفیم نزده بود دیشب کلی گریه کردم پیشش گفتم میای بغلم کن بوسم کن حرف عاشقانه بزن من نیاز دارم 

بعدش اینقدر حس بدی داشتم از این که پیشش گریه کردم از بی محبتیش چون دومین بارم بود 

تو خانواده ما خیلی محبت هست همه به هم ابراز میکنن این اصلا انجام نمیده 

چه کار کنم که یا اون درست شه یا من بی خیال شم و. کمتر وابسته باشم؟ 

هر بار بهش میگم تا یکی دو روز خوبه بعدش دوباره همون آش و همون کاسه

شوهرمنم همینههربارم میگه من اهل ابراز علاقه نیستم ولی من ک میدونم خرک نیستم ادم اگر باادم موردعلاقش ...

این واقعا ابرازگر نیست

مثلا من داداشم هرررر بار که منو میبینه میگه که چقدر دوستم داره میگه فدات بشم آجی

ولی شوهرم حتی ندیدم درست حسابی روبوسی کنه با خواهرش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه این حرفا دوست دارم وعشقن و این قربون صدقه ها همش قرتی بازیه

همینکه جلوت پریعنی دوست دارم

صبحانه وقتی میخواد بره سر کار بدرقه میکنم میگم کجا بوس یادت رفت 

از هر ۱۰ بار یکبار خودش بوس میکنه وگرنه باد بهش بگم

البته اینا مشکلی نیست چون واقعا کسخله    

بهترین کار این که خودت سرگرم کنی

کتاب بخون

پادکست گوش بده

به خودت برس 

باشگاه برو

پیاده روی  

با نشاط تر باش ازقبل 

برای خودت احترام قائل شو

هیییچ وقت بهش نگو بهم محبت کن

انقد با شکوه باش که خودش بیاد سراغت

زن نباید یک قدم ازقله  پایین بیاد

باید کاری کنی مرد بیاد سراغت 

این واقعا ابرازگر نیستمثلا من داداشم هرررر بار که منو میبینه میگه که چقدر دوستم داره میگه فدات بشم آ ...

خب دیگ شاید کلاخاموادگی اینجورن و تربیتشون اینجوریه ازین ادم نبایدایرادبگیری نگاه کن ب بقیه ی کاراش مثلا کارایی ک برات میکنه تا راحت باشی چیزایی ک دوست داری و برات میخره یاازین مدل کارا

شوهرمن اتفاقاباخانوادش خیلی گرم و مهربونه قربون صدقه مامانش میره با باباش بگو بخند داره توخونه ک میرسه برای من ن حرفی داره ن تعریفی همش سرش توگوشیه و ساعت۹ام میخابه ینی ۸میرسه و۹خابه

بهترین کار این که خودت سرگرم کنیکتاب بخونپادکست گوش بدهبه خودت برس باشگاه بروپیاده روی با نشاط تر ب ...

بابا من هشت ساعت در روز درس میخونم کار خونه میکنم دو تا ورزش حرفه ای بلدم ولی آخرش به محبت نیاز دارم دیگه 

به خودمم میرسم همیشه و شیکم

منم میخام بزور بگم نازم کن بگم دست بکش تو موهام بگم باهام حرف بزنگوه تو این زندگیایی ک ما داریم فقط ...

بعدش که میگم همون موقع انجام میده  دیگه لذت نداره خب آدم محبت رو گدایی کنه چه فایده ای داره کیفش به اینه که اون بیاد سمتت خودش نازت کنه خودش بخواد اینجوری ببخشید برین توش

خب دیگ شاید کلاخاموادگی اینجورن و تربیتشون اینجوریه ازین ادم نبایدایرادبگیری نگاه کن ب بقیه ی کاراش ...

این بیداره ولی برای سریال دیدن نه من

چیز خاصی نمیخره والا مناسبتا به زور یه کادو بگیره 

بابا من هشت ساعت در روز درس میخونم کار خونه میکنم دو تا ورزش حرفه ای بلدم ولی آخرش به محبت نیاز دارم ...

تو خیلی خوبی 

یه مقدار فاصله بگیر

بفهمه داری اذیت میشی 

شبیه خودش باش

مطمئن باش 

تغییر میفهمه