2777
2789
عنوان

دخترم هفده ماهشه همش بهونه میگیره

306 بازدید | 48 پست

یکسر داره گریه میکنه یا ادای گریه در میاره 

تا الان هیچوقت اعتراض نکردم هر کاریم کرده ولی الان باردارم رفتاراش واقعا رو مخمه هیچکاری نمیزاره بکنم از صب یه لقمه غذا هم نخوردم این خانومم نه غذا میخوره نه میخوابه ۵ دیقه من بیینم چیکار کنم همش خرابکاری میکنه 😭دیگه میخوام گریه کنم نگید ناشکری میکنی

ناسکری نمیکنم فقط راهکار میخوام چیکار کتم اینقدر بهونه گیری نکنه الکی گریه نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شی خشک میخوره بچه دومم ناخوایته بود عزیزم

خدا بهت ببخشه اسمش خدا خواستس ن ناخواسته

حواست باشه سومی نیاد اینطوری عزیزم

تو فاصله کم دوتا بارداری و زایمان بدنت داغون میکنه

حتما حواست باشه کم خونی و کمبود کلسیم نگیری 

بعد این فسقلم آیودی بزار یا به شوهرت بگو لوله هاش ببنده

این فسقلیم دختره؟الان دوتا دختر داری؟

خب بچس شیر نمیتونی بدی بیقرارهاشکال از خودشماست بچت سن کم دومی میاری

والا یه عده گول میزنن میگن باهم بیار بزرگ میشن انگار بچه گربه هستن من پسرم ۷ساله ش دخترم ۲ سال شکنجه شدم خدا لعنت کنه اونایی که میگن پشت هم بچه بیارید دوتا بیارید و...

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

ایوای این سنشون واقعا خیلی یخته حالا خدا کنه بعد ۲ سالگی بهتر بشن🥹

دخترم ۲ سال و سه ماهشه بدتردشده 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

خدا بهت ببخشه اسمش خدا خواستس ن ناخواستهحواست باشه سومی نیاد اینطوری عزیزمتو فاصله کم دوتا بارداری و ...

نه دیگه اگه ببندن لوله های خودم میبندم وگرنه آی یو دی 

فعلا نمیدونم جنسیت این یکی چیه اولی دختر 

آدم بزرگ که نیست بچست طبیعیه .بچه بی دلیل نق نمیزنه که .شایددل دردداره یاسرماخورده یاگوشش دردمیکنه یاداره دندون درمیاره 

پسرمن ۲۰ماهشه اونم همینجوریه .اوج شیطنتشونه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤