2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیر ماگفته بیان.  دختر من رفت همیشه تا دو هست اینبار دوازده و نیم اومده بود درس هم دادن ماهانه هم گرفتن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چرا خب رفتن اونا چه پدر مادری ول کنید بچه هارو روز اخر چی میخان یادبگیرن که تو این ۶ماه نگرفتن

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بعضی پدر و مادرا واقعا خودشیرینن فکر می کنن بچه هاشونو بفرستن مدرسه و بعضی دیگه از بچه ها نیان اینا پیش معلم عزیز و خواستنی میشن.بابا درک کنید معلما هم زندگی دارن بچه دارن خرید و خونه تکانی دارن یکم درک کنید.بچه هاتونو نفرستین مدرسه تا این معلمای بنده خدا برن به خونه زندگی و کارای عیدشون برسن.نه اینکه واسه دوسه تا از شما ها که خود شیرینید پاشن بیان مدرسه

از بس این پدر و مادرا خود شیرین و متملقن

همون واقعا فک میکنن چه خبره قراره بچشون یه روز بیشتر از بقیه بره نمره ش بالاتر شه

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

چرا خب رفتن اونا چه پدر مادری ول کنید بچه هارو روز اخر چی میخان یادبگیرن که تو این ۶ماه نگرفتن

عزیزم اونا واسه یادگیری که نمیفرستن میخوان یه چند ساعت نباشن به کاراشون برسن خونه تکونی اینا

همون واقعا فک میکنن چه خبره قراره بچشون یه روز بیشتر از بقیه بره نمره ش بالاتر شه

اره معلمه با بچه هایی که نیومدن بد بشه و بچه های اینا رو دوست داشته باشه.دلیل دیگه من نمیبینم😂

عزیزم اونا واسه یادگیری که نمیفرستن میخوان یه چند ساعت نباشن به کاراشون برسن خونه تکونی اینا

خب معلما هم کارو زندگی دارن بنده خداها.من خودم معلم نیستم اما واقعا درکشون می کنم

دو روز نمیتونن یه بچه رو خونه نگهدارن از معلم انتظار دارن ۳۰تا عین اونو تا ۲۸اسفند گردن بگیره آخرشم طلبکارن ، اینجا که انقد ترقه میزنن سمت مدرسه هرکی بره از جونش سیر شده

اره معلمه با بچه هایی که نیومدن بد بشه و بچه های اینا رو دوست داشته باشه.دلیل دیگه من نمیبینم😂

😂دقیقا حالا خوبه معلم برعکس انجام بده از لج