2777
2789

شش ماه پیش بچه دخترعمم فوت شد..بعدش ما یه گروه زدیم تو مجازی...یکسره صحبت میکردیم اینا..دختر عمم سرگرم شد..

بعد واقعا این گروه وقت منو میگرفت و مینشستیم یکساعت یکساعت چت میکردیم از کارو زندگی افتادم..ب بچم‌نمیرسیدم... حتی چندبار میوت کردم ولی انقد تو گروه صدات میکردن کجایی بیا دیگه وسوسه میشدی حرف بزنی.

حالا من امروز مودبانه و با روی خوش از گروه خداحافظی کردم و گفتم  عید میخوام تو مجازی نباشیم و ب بچم وخانواده برسم مدتی لفت میدم و لفت دادم

حالا دخترعمم از صبح نشسته گریه کرده که ب من بی احترامی شده چرا این کارو کرده چرا اینجوری کرده  فلان

ب خاهرم گفته من دلم نازک شده برای همچی حالم بد میشه کلی گریه زاری کرده.

منم زنگ زدم براش توضیح دادم.

حالا ب نظرتون آهش منو میگیره؟؟😪😪شانس منو ببین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا برگشتی بهش میگی می‌خوام ب بچم برسم؟مگه نمبینی بچش و از دست داده گلم دلتنگی می‌کنه💔

نگفتم ب بچم میرسم...گفتم دخترم‌میگه مامان تو همش گوشی دستته  ناراحت شدم.گفتم جه مادری هستم

به دختر عمت گفتی خدا بچشو بیامرزه ناراحته باید براش توضیح بدی کار خوبی کردی که توضیح دادی

اره گفتم دخترم یکسره میگه چرا گوشی دستته از دستم ناراحته بچم