2777
2789

اره دیگه 😂

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرستانیا بیشترشون دارن فکر کنم کمربندای طلا دیدی تنشون؟

ما تاج و کمربند می‌خریم شهرستانی نیستیم رسممون هست مدشده قبلاً شمش پنج طبقه و دستبند عریض مد بود 

الان اینا هر روز یک چیزی اضافه میشه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اونی که یک کیلو طلا داره نگه داشته واسه فروش، غیر از یه سری جاها که رسم طلای زیاد دارن. پول که زیاد دستت بیاد، دیگه طلا به چشمت نمیاد فقط جواهر میخوای.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ما تاج و کمربند می‌خریم شهرستانی نیستیم رسممون هست مدشده قبلاً شمش پنج طبقه و دستبند عریض مد بود الا ...

کجایی هستی  عروس نمیخواین همچین دختر خوبیم مودب باشعور تحصیل کرده بادین و ایمون 🥲😌

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁