2777
2789
عنوان

مامانا با دختراتون اینکارو نکنید

350 بازدید | 27 پست

ی دوستی داشتم، واقعا دست و پاهاش ی تیکه سیاه بود 

ازبس موهای ضخیم و پری داشت

وقتی تو مدرسه استینش میرفت بالا

کلی صدای خنده میومد

اون سالها، بارها دیدم چطوری گریه میکرد بخاطرش میگفت مامانم نمیزارا بزنم 

من خودم با بدبختی اجازه گرفتم دستمو بزنم، ساق پاهامم زنداییم با مامانم دعوا کرد که چرا نمیزاری دختر جوون بزنه 

خلاصه که اینکارو نکنید 

تو دوره ای ک همه لیزر میرن تا دائم تمیز باشن 

اینطوری وسواس فکری نداشته باشید 

متاسفانه اینجور افکار دیگه زده به فرهنگِ خانواده ها. یه عیب بزررگگگ میدونن. اعصاب خورد کنه واقعا..

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه فک نکنم کسی به این چیزا گیر بده 

هستن ینی؟

من یادمه سیبیل خودمو با سلیطگی یهو رفتم زدم هیچ کسم نتونست هیچی بگه 🤣🤣

والا خو مهمه برام زیباییم

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...

طبق روال عادی سایت یه تاپیک رفت پربازدید تاپیکای مشابه شروع شد😁

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
متاسفانه اینجور افکار دیگه زده به فرهنگِ خانواده ها. یه عیب بزررگگگ میدونن. اعصاب خورد کنه واقعا..

تقصیر ما نیست که پر مویی

و از پوئن های منفی حساب میشه برای ی خانم 

کو درک؟ 

چند وقت پیش عکس چندین سال پیش دیدم که بچه بزرگ عمم کنار خواهش یعنی دختر عمم دوتاشونم 20 ساله بودن 

پسره  زیرابرو کرده بود ولی به دختره اجازه نداده بودن سیبیلشو بزنه 

رک گفتم شما دیگ کی هستین😐😐😐

من خودم موهای پاهام مثل مردها بود لاغر و سیاهم بودم ،اون زمان هیچکس این کار رو نمی‌کرد بعدم جوراب شل ...

😂منم

من ابروهامم پهن بود، تنها شانسی که داشتم پیوندی نبود

خودم از ۱۴ رفتم هم سیبیل برداشتم ۱۶هم ابروهامو برداشتم

😂چون یواشکی بود نتونستن چیزیم بگن، کد آزاد شد بعدش