2777
2789
عنوان

کیا از بی بی چک متنفرن؟

368 بازدید | 41 پست

اقدام کردم دیروز موعد قاعدگیم بود اما بی بی نمیزنم که ضایع بشم باز.

مرده شپر هر چی بی بی چک ی خط دار هست ببرن.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا که بچه نمیخواستم منفی میشد ازش خوشم میومد اما الان که بچه میخوام منفی بشه نمیدونم چه احساسی نسبت بهش پیدا میکنم😒

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

شدیدا رحمم منقبض هست انگار که میخواد بیاد پری اما نمیتونه!

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
بی بی چک یه خطه رو متنفرممممم

شما بعد موعدت اصلا انقباض توی رحم و لگنت نداشتی؟

شما بعد موعدت اصلا انقباض توی رحم و لگنت نداشتی؟

یعنی جی؟؟ نمیدونم بهش توجه نکردم عزیزم.

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
اگر قاعدگیت منظمه و ی روزم عقب افتاده برو ازمایش دیگه

میترسم منفی باشه ضد حال بخورم میخوام ی هفته صبر کنم که قطعی شه. آخه خیلی حالت پریودی و گرفتگی عضلات رحم دارم

من اونموقع هم ک اقدام بودم و منفی میشد ناراحت نمیشدم...تقدیر بود دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یعنی جی؟؟ نمیدونم بهش توجه نکردم عزیزم.

عین حال قبل از پریودی‌ لگن و رحم آدم انگار ی جوری میشه انگار گرفتگی داره