2777
2789

اگه ایشون یه چیزی که اکثرا به این عنوان میشناسن که مثلا مثل عامه نیست به هر دلیلی، معلولیت، یا بیماری خاصی و یا یه شرایطی که اکثرا به نظر میاد ندارنش خیلی دقت کنید

چون توی ذهنشون اینه که احتمالا بقیه قراره ازشون سو استفاده کنن ترجیحا اگه چیزی خریدید خودتون پولشو بدید، نذارید کوچکترین خرجی کنه . چون اولین قراره. حتی مثلا چمیدونم بستگی به شرایطتتون چمیدونم یه هدیه هم ببرید حتی یه چیز فانتزی کوچیک یا کتاب به عنوان هدیه. و در آخر توی اون روز کمترین آرایش و جلوه گری داشته باشید چون اگه دیدید به شرایطتتون نخورده اون طرف چون محدودتره روابطش ، نشینه داستان سازی کنه و بره تو فاز.

من جون اینکارو کردم و اتفاقا گذاشتم یکمم رفتار اصلیشو نشون بده، الان هم وجدانم راحته هم حرفمو زدم و دلیلمو گفتم. البته با این وجود گفت ازم سو استفاده کردی که وتی یادش اوردم نزدیک ۵، ۶ بار گفت غلط کردم 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دوسال پیش میشناختمش و حتی ندیدمش توی دوسال یک سالش ارتباطی نداشتیم‌، سر مشکلات اخیرم دو سه ماهی بود باهاش مشورت میکردم. یه روزم بلیطم از شهر اونا بود رفتم دیدمش و دیدم واو!  اصلا اصلااا . مشکلش اتفاقا فقط معلولیتش نبود. اون اوکی بود! رفتارش جهنم بود جهنم 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوسال پیش میشناختمش و حتی ندیدمش توی دوسال یک سالش ارتباطی نداشتیم‌، سر مشکلات اخیرم دو سه ماهی ب ...

زندگی خیلی کوتاهه پس باید راهی رو بریم که بیشتر بهمون خوش میگزره و بیشتر در اون مسیر راحتیم

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
حالا آدم عادی هم باشه بازم اولین قرار باید خیلی ساده باشه

آره من  هر عکسی میگرفتم بد میشد چون میپرید پشت سرم که 

توی عکس باشه فکر میکرد بدم میاد 

میخواست ببینه واکنشم چیه. من خودم تو همه عکسام از اونجا بد افتادم که یه آرایش نکنم. آخرشم گفت ازم سو استفاده کردی 😐حالا جالبه که اصلا مشکلش،معلولیت نبود  به طرز وحشتناکی بی شعور بود

من دوسال پیش میشناختمش و حتی ندیدمش توی دوسال یک سالش ارتباطی نداشتیم‌، سر مشکلات اخیرم دو سه ماهی ب ...

گاهی معلولیت و انزوا و فشار جسمی روحی خانوادگی باعث میشه اخلاق و رفتار معلول ها از نظر ما عجیب باشه

بهتره که هر کسی با هم کفو خودش ازدواج کنه که دچار مشکل نشن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

تو اولین قرار دختر خودش حساب کنه!هدیه هم بده؟

آخه ببین معلولیت داشت این پس زمینه ی ذهنیش این بود و همشم میگفت که آره قرارای قبلی این اتفاق افتاده، من خودم اینکارو کردم . کادوهم چیز دخترونه داشتم گفتم بده مامانش چون مامانش کیک درست کرده بود بهش داده بود بیاره با هم بخوریم 

آره من هر عکسی میگرفتم بد میشد چون میپرید پشت سرم که توی عکس باشه فکر میکرد بدم میاد میخواست ببینه ...

همه آدما ممکنه بیشعور باشن 

معلولان هم مثل باقی آدم ها بد و خوب دارن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

زندگی خیلی کوتاهه پس باید راهی رو بریم که بیشتر بهمون خوش میگزره و بیشتر در اون مسیر راحتیم

آره میدونی دو سال

البته میگم‌ چه مدلی 

اصلا رل نبودیم

حرف عاشقانه و فلانو قلبو اینا اصلا

حرفاشو اهل مطالعه بودنش 

اهل روانشناس رفتن بودنش

و خیلی از برخورداش عالی بود تو مجازی 

رفتم دیدمش پرام ریخت

البته بگم من این اتفاق برام خارج از کشور افتاد

ایشون یه آقای خارجی هستن

آره میدونی دو سال البته میگم‌ چه مدلی اصلا رل نبودیم حرف عاشقانه و فلانو قلبو اینا اصلاحرفاشو اهل م ...

با یه تیکه. ز حرفات اصلا موافق نبودیم البته اون قسمتی که خودمون هزینه اولین دیت رو بدیم و یه چیز دیگه صرفا رفتار های سالم و عادات سالم داشتن به معنی داشتن سلامت روان نیست ممکنه من فقط بتونم عادات سالم داشته باشم نه رفتار سالم

گاهی معلولیت و انزوا و فشار جسمی روحی خانوادگی باعث میشه اخلاق و رفتار معلول ها از نظر ما عجیب باشهب ...

آره، ولی این یه عالمه دوست اینا داشت

اولیش که درمورد حدود معلولیتش دروغ گفت و من واقعا بدم اومد

چون مثلا میگفتم فلان چیزو ببین نمیدید الکی میگفت، دست میزد رو حرف بریل گاهی بعد میگفت بلد نیستم بخونم یه بار خورد به ستون . من واقعا اگه میگفت کاری که نداشتم ولی دروغی که گفت وحشتناک بود که دیگه دستش رو خط بریل بود میگفت نه! و خیلی چیزای دیگه که انقدر بدم اومد حد نداره که هیچکدومش ربطی به معلولیتش  نداشت . من اون موقعی که تصمیم گرفتم فرصت بدم برا آشنایی خیلی دنبال مطلب گشتم ولی هیچ جا نبود  آخرش نشستم کلی فکر کردم که چکار کنم ولی خب در هرصورت اون بی ادبی که انتظارشم میداشتم انجام دادو گفت تو از من سو استفاده کردی!

با یه تیکه. ز حرفات اصلا موافق نبودیم البته اون قسمتی که خودمون هزینه اولین دیت رو بدیم و یه چیز دیگ ...

دقیقا اصلا  اوضاع جالب نبود.

نمیدونم شاید این هزینه رو گفتم چون برگشت بهم گفت ازم سو استفاده کردی و بهش گفتم مالی یا احساسی و لال شد! 

و خوشم اومد که حتی یه چایی نگرفت و من الان میتونم بهش بگم چرتوپرت نگه.

بعد اینکه

آخر راه بودیم سوار مترو شدیم فکر کن مردم خسته و گشته گفت بشینیم کیک بخوریم گفتم من عادت ندارم جلو آدمای خسته و گرسنه غذا بخورم گفت اوکی و نصف کیکو برداشت چنان دهنش گذاشت و کلا خیلی زشت بود کارش

قشنگ دیدم دارن آب دهن قورت میدن مردم.

یا چمیدونم  حتی دینمون متفاوت بود  میگفت که آخرشم مجبورم مسلمون شم و فلانو  اینو بگم سرمو نبری یه وقت بعدم میخندید. یعنی میتونم بگم اگه تو عمرم یه تعداد خاص بیشعور دیده باشم این رتبه های اوله

دقیقا اصلا اوضاع جالب نبود.نمیدونم شاید این هزینه رو گفتم چون برگشت بهم گفت ازم سو استفاده کردی و ب ...

آخرش عالی بود😂😂😂

خوشحالم که حداقل مثل بقیه خانم های نی نی سایت نیازی نیست غصه ت و بخورم😂خیلی منطقی و عالی رفتار کردی نمونه ی یه آلفای کامل ❤️

با یه تیکه. ز حرفات اصلا موافق نبودیم البته اون قسمتی که خودمون هزینه اولین دیت رو بدیم و یه چیز دیگ ...

دقیقا عزیزم عادت سالم و رفتار سالم🥲❤️‍🩹کاش زودتر باهات حرف میزدم . خلاصه اومدم بگم چون تاپیکا میمونن  شاید بعدا یکی خواست اینکارو کنه، برام مهمه که دقت کنه چون اون شخص شاید رفتارای مشابه داشت، و اگه خب نداشت چه بهتر، فقط حواسشو جمع کنه. چون بعدش مثلا طبیعیه که شروع کنه بگه من خوشم اومد ازت و دختره بمونه و هی کش بده، به نظرم اگه چیزی فهمید سریع بگه اون بنده خدا تو دنیای رویاییش نمونه. من خودم زود گفتم قبلشم گفته بودم چه مدلی حرف بزنیم همشو گفته بود باشه. الان همین چندتا دوست ایرانو کشورای مختلف داره. هزارتا دوست و چندین دوست صمیمی عین من داره ولی همه اینا احتمالا از نزدیک ندیدنش. فقط شخصیت مجازی داشت و پشت گوشی، توی فضای واقعی یه آدم کاملا ی فرهنگ بود نه تنها جلو من، بلکه جلو بقیه