2777
2789

من مثلا خیلی زندگیمونو با هم مقایسه کنه کنسله

یه دوستی داشتم متاهل  بود و بچه داشت من مجردم

هروقت خوش بود با شوهرش هی میگفت طفلییی تنهایی چکار میکنی، هروقت که قهر بودن انقدر آهو حسرت میخورد زندگیمو سیاه میکرد با مصیبت کات کردم باهاش

یکی دیگه شهرامون فرق داشت هی میگفت امکانات و فلان خب من خونه نشین بودم  و بی پول 

اون فعال بود  توی شهر کوچیک وقت سرخواروندن نداشت، انقدر مقایسه کرد مارو انجام داد اونم کات. به من چه حالا فرض کن یکی هی بگه چرا تو رنگ چشمات آبیه من نیست. خب بیا کورش کن بابا. حتما توئم یه سری آپشن داری‌ . 

چه اخلاقی بدتون میادو سریع اوایل دوستی میفهمید و کات میکنید‌

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

کوچکترین نشونه از حسادت ببینم کنسله

هول پسر هم باشه کنسله

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از ادما منفی باف که همیشه فقط اه و ناله میکنن بدم میاد

از دخترا حسود که پشت سر ادم حرف میزنن و دو رو هستن هم بدم میاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کوچکترین نشونه از حسادت ببینم کنسلههول پسر هم باشه کنسله

دقیقا هول پسر خیلیی بده. اصلا یک لحظه آروم قرار نداره تازه از آدم مایه میذاره هرجا پا بده. چه دروغ به خانوادش باشه چه آمار دادن از آدم به پسره باشه. کل زندگی آدمو میبره میگه به پسره. علاوه بر اینکه مثلا به مامانشو آبجیاش میگه.  فکر کنم بالاتر از هم  اتاقی و هم خوابگاهی نباشه ، که من میدیدم همه میشناسنم ولی من اونا رو نمیشناسم🤕

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خودشیفتع باشع یا برا جلب توجع بقیع روخراب کنع

آخ آخ اون دیگه اون اول کنسله، که مثلا مسخره کنه دوستشو همه بگن چه اجتماعی و فعاله و فلان. دوستشو له کنه بعد بگه بیجنبه

دقیقا هول پسر خیلیی بده. اصلا یک لحظه آروم قرار نداره تازه از آدم مایه میذاره هرجا پا بده. چه دروغ ب ...

دقیقا زدی تو خال..

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

از ادما منفی باف که همیشه فقط اه و ناله میکنن بدم میاداز دخترا حسود که پشت سر ادم حرف میزنن و دو رو ...

منم الان من ۳۱ سالمه میگم یه دوست هم سن مجرد پیدا کنم، به صورت هیپنوتیزم طور همش تو فکرشون یه جا دیگه و ازدواجه. یادمه یه دوستی داشتیم دختره نامزد بود مامانش اومد خونه ما ، دید که ممکنه من صبر کردم برا من بهتره، سریع رفتو نامزدیو بهم زد😐 

پیکمی ها جمع حسودان مقایسه گر ها نیو مانی ها خودخاهیون سعی میکنم ارتباط نگیرم باهاشون

قربونت برم🥲🥲🥲من حالا کسی که اینطور نباشه از کجا گیر بیارم. میدونی از وقتی فرق اینا و شدت تخریبشونو فهمیدم، هی تنها تر شدم. چرا آخه دخترا ضد دختران

پیکمی ها جمع حسودان مقایسه گر ها نیو مانی ها خودخاهیون سعی میکنم ارتباط نگیرم باهاشون

امضات خخخ حال الانم🥰😍😍😍 بعد سالها بهش رسیدم

عشق برا من نیست

قربونت برم🥲🥲🥲من حالا کسی که اینطور نباشه از کجا گیر بیارم. میدونی از وقتی فرق اینا و شدت تخریبشون ...

خیلی کم پیدا میشه 

ولی هست پیدا هم نشد تنها بمون یا هم اونایی ک کمتر آسیب میزنن رو انتخاب کن از اون جایی ک باید بپذیریم هیچ آدم بی نقصی در عالم پیدا نمیشه باید کسی رو انتخاب کنیم ک عیبش ما رو کمتر اذیت کنه 

می‌تونستم هر کسی رو دوست داشته باشم اگه دوست داشتن اونو تجربه نکرده بودم ..

خیلی کم پیدا میشه ولی هست پیدا هم نشد تنها بمون یا هم اونایی ک کمتر آسیب میزنن رو انتخاب کن از اون ج ...

چقدر شما گل و قشنگو خوبی💕🌸🥹دوست داشتنی و مهربونی‌

اسکرین گرفتم واقعا دوسش داشتم جملتو

امضات خخخ حال الانم🥰😍😍😍 بعد سالها بهش رسیدمعشق برا من نیست

بله واقعاً منم بعد سالها دویدن الکی تو همین راه بهش رسیدم 

ما نخواستیم بابا بذا برا بقیه باشه ما هم ب زندگیمون برسیم 🤧

می‌تونستم هر کسی رو دوست داشته باشم اگه دوست داشتن اونو تجربه نکرده بودم ..