2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون درمورد ازدواج من

70 بازدید | 2 پست

وقتی تاپیک زدم موضوع کاملا متفاوت بود و کاربری ریپ زدن و باکلی توهین گفتن دلیلش اینه که بچه ای و ازدواج کردی عقل و فهم نداری‌من ۲۱ سالمه میتونم بگم سختی نیست که نکشیده باشم ولی پشتم به همسرم گرمه ازدواج تو هرسنی ک باشه مهم نیست فقط موفق باشه مهمه یکی تو ۲۰ سالگی ادمشو پیدا میکنه یکی ۵۰سالگی و هردو برابرن و اما این خانمی که کلی توهین بهم کرد نمیبخشمش ای کاش یاد بگیرید وقتی چیزی بهتون مربوط نیس دخالت نکنید چرا هنوز فک میکنید دهه هشتادیا بچن چیزی نمیفهمن

وکیلم...❤️

دهه هشتادیا دیگه مادرهایی شدن که بچه تربیت میکنن کجاشون بچه ان اخه

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.