2777
2789

ببخشید زیاده سعی میکنم خلاصه بگم 

امروز پنجشنبه آخر سال بود و خانواده همسر میخواستن برن بهشت زهرا 

من گفتم برای اینکه راحت باشن من دیگه نرم باهاشون ( چون میخواستن سر خاک همسر سابق شوهرمم برن و خانواده همسر سابق شوهرم اصلا با من خوب نیستن و حرفای خیلی بدی چه پشت سرم چه جلوی روم بهم زدن و میزنن. من سعی میکنم کلا باهاشون خیلی روبه رو نشم ، مراسم ختم قرآنی ام که مادرشوهرم هرسال ماه رمضون می گیره چون اوناهم بودن نرفتم  )

نزدیک ظهر پدرشوهرم زنگ زد و گفت حتما باید بیای و فرار راهش نیست هرچی ام گفتن نه تو جوابشونو بده نه شوهرت ، یک بار برای همیشه باید خودم تموم کنم این مشکلو میدونست افطاری خونشونم سر همین پیچوندم

خلاصه من به اصرار پدرشوهرم رفتم و خانواده خانومه هم من و همسرمو قشنگگگ شستن گذاشتن کنار منم ساکت

و پدرشوهرم اینجا دیگه بعد یکی دوسال جوابشونو داد گفت ما هیچی بهتون نمیگیم حرمت دختر مرحومتونو نگه میداریم ولی فلانی ام عروس ماست و از این حرفا... 

حالا الان شوهرم با من بحث کرد میگه چرا بابامو قاطی کردی؟

منم عصبانی شدم بهش گفتم کاری که تو باید می کردی و بابات کرد منم ازش نخواستم خودش مرد بود نذاشت عروسش جلوی جمع کوچیک بشه کاش تو یکم مثل بابات بودی

و بله به همین سادگی دعوامون شد و الانم گذاشت رفت

باید چطکری باهاش برخورد کنم حرف بدی زدم بهش؟

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

چرا باید خانواده همسر مرحومشو دعوتت کنن مراسمی وقتی همه چی تموم شده؟!

اصلا عجیبه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرتون با زن مرحوم شده اش فامیله؟؟

ولش کن شوهرتون خودش خوب میشه 

دم پدر شوهرت گرم پشتت بود 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

چرا خودت از خودت دفاع نکردی گزاشتی قشنگ بشورنت پهنت کنن رو دیوار باز دم پدرشوهرت گرم یه چیزی گفت 

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

حرف بدی نزدی اتفاقا اون باید جوابشون میداد نه پدرش 

ببخشید چرا همسرش فوت شده و چرا الان با شما بد هستن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

تو حرف بدی نزدی ، فقط جای درستی نزدی ! 

وقتی عصبانیه فقط بهش میگفتی من نگفتم پدرت تماس گرفت ظهر اینجور گفت و فلان و اینا و ...

بعد که آروم شد ، حالش خوب بود ، بگو من به عنوان همسرت امروز میخواستم تو تکیه گاهم باشی تو پشتم باشی ، تو مرد منی و ...

مطمئن باش اونجوری بیشتر جواب بود 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

سکوت کن و طلبکار باش مقصر همسرتونه کاملا حق با شماست

اینجوریم نیست ازم دفاع نکنه ولی خب چون پای بچشم وسطه

خیلی کوتاه میاد

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛